Kāda ir labākā lainera krāsa tavām acīm? Tagad tu varēsi izskatīties satriecoši!

Brūnas acis

2

Zils laineris ir redzams praktiski visur- it īpaši modes skatēs. Tomēr mēs tev piedāvājam nevis spēcīgi elektrisko zilo toni, bet tumši zilu acu laineri – tas ideāli izskatīties gan dienas, gan nakts laikā. Un pretēji melnajam tonim, tumši zils laineris brūnas acis padarīs maigākas un siltākas.

Lazdu krāsas acis

3

Silti metāliska zelta krāsa akcentēs dzeltenos acu plankumiņus varavīksnenē. Tavas acis ar šādu laineri izskatīsies vēl gaišākas un mirdzošākas.

Zaļas acis

4

Krāsu saskaņojums, ko izveidojis Gucci – nav nekā tāda, kas līdzinātos zaļacainai sievietei ar violetu acu laineri. Sarkanīga nokrāsa dziļi izteiktajā plūmju krāsā izcels tavu dabisko acu krāsu, un tajā pašā laikā neļaus krāsu salikumam izskatīties nepiedienīgam. 

Zilas acis

5

Zilas acis kontrastēs, bet tajā pašā laikā komplimentēs tumši zaļa smaragda krāsai. Šī krāsa arī izcels zelta pleķīšus acīs, kuri, iespējams, ir paslēpušies.

Pelēkas acis

6

Zili pelēko acu toni var izcelt ar kontrastējošo spilgti sarkanbrūnu acu laineri. Vīna nokrāsa ļaus tavām acīm ne tikai izcelties, bet arī liks tev justies siltai un pūkainai.

Avots: marieclaire.com

Leave a Comment