Kādēļ sievietes iemīlas nepareizajos vīriešos?

1. Viņš ir tava vīrieša versija

Jā, jā, pretpoli pievelkas – bet lielākā daļa pētījumu ir pierādījuši, ka jo lielākas ir kopīgās īpašības, jo stiprākas simpātijas. Iedomājies, kā ir būt kopā ar vīrieti, kurš nesaprot tavu humora izjūtu, kuram nav tādu interešu, kā tev. Jums ir grūti vienoties par kopīgām aktivitātēm, jo jūs vienkārši esat pilnīgi pretpoli. Nākamreiz izvēlies kādu, kurš ir tev līdzīgāks!

2. Jūs esat satikušies neīstajā brīdī

Ja cilvēki satiekas situācijā, kurā valda liels spiediens, paceļas adrenalīns, kas liek tev uz cilvēkiem skatīties no nepareizās puses. Tu vēlies trakus randiņus, kādus nekad neesi vēlējusies, un nekas tevi nespēj atturēt no neapdomīgu soļu speršanas. Diezin vai tev vajadzētu iepazīties brīdī, kad piedzīvo lielu stresu un satraukumu.

3. Viņam ir suns

Neapšaubi pieņēmumu par vīrieša labāko draugu. Tev, iespējams, šis vīrietis ir iepaticies tik ļoti tikai tāpēc, ka viņš izrāda lielas rūpes par savu suni- tev šķiet, ka viņš tādas izrādīs arī pret tevi. Tomēr, ne vienmēr tā arī notiks – bieži vien vīrietis tā izturas tikai un vienīgi pret savu mīļo mājdzīvnieku. 

4. Tu vienkārši jūties pārāk vientuļi

Izmisuma brīdī sperts solis pretī kam nopietnam ir viena no neapdomīgākajām lietām, ko tu vari darīt. Visticamāk, ka cilvēks, ko sastapsi šādā periodā, būs “plāksteris” uz kādu laiku. Tu viņā neiemīlēsies patiesi, iespējams, ka tikai salauzīsi viņam sirdi. Tādēļ ļauj sev skumt, ļauj būt vienai, līdz atkal jutīsies kā stabila sieviete, kura ir spējīga izveidot nopietnas attiecības.

5. Viņš līdzinās tavam tēvam

Protams, ne vienmēr pēc izskata – rakstura ziņā sievietes bieži vien meklē savu tēvu līdziniekus, to pat neapzinoties. Lai arī ir īpašības, kas varbūt nemaz nav tik labas, tās šķiet saistošas. Tomēr arī izskats var būt noteicošais – pētījumi ir pierādījuši, ka sievietes biežāk iemīlas vīriešos, kuriem ir tāda pati acu vai matu krāsa, kā viņas tēvam. No šī ir diezgan grūti izvairīties, tomēr tu vari mēģināt pamanīt tās lietas, kas tev ļoti atgādina tavu tēvu, un tad tu, iespējams, sapratīsi, vai tiešām esi atradusi īsto cilvēku!

 

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment