Kādu apakšveļu vilkt zem kleitas? Pieliekam punktu diskusijai!

 

Figūru koriģējoša kleitiņa

Šo apakšveļas variantu izvēlies, ja paredzēts vilkt īpaši pieguļošu kleitu. Modes eksperti iesaka šo koriģējošo kleitiņu (atbilstošas krāsas) vilkt zem vieglas, gaisīgas, caurspīdīga auduma kleitas – tādējādi tu izcelsi savu siluetu, izskatoties izsmalcināti.

Koriģējošās biksītes

Mūsdienās mēs šādu apakšveļas veidu atpazīstam pēc vārda spankss, kas ir aizguvums no angļu valodas. Šādas koriģējošās biksītes ideāli derēs, ja ir paredzēts vilkt svārkus vai bikses ar augstu jostas vietu. Šīm biksītēm ir plašs sortiments – ar iestrādātu polsterējumu sēžas daļā, ar atvērumiem sēžas daļā, ar īpaši savelkošu jostas daļu, utt., – izvēlies sev piemērotāko.

Koriģējošās zeķbikses

Šīs zeķbikses no parastajām atšķiras ar stingru jostas daļu un savelkošu/paceļošu efektu augšstilbu un sēžas daļā. Kompresija šeit ir minimāla. Šis būs ideāls variants ikdienas kleitām. Praktisks padoms – izvēlies sev lielāku izmēru nekā vajadzētu, lai vari jostas daļu pārvilkt pāri lielākajai daļai vēdera, lai neveidojas “riepiņas”.

Lasi vēl: 5 neparastākie apakšveļas komplekti. #5 es nekad nevilktu!

Klasiska piegriezuma bodijs

Ideāli piemērots vakarkleitām. Padarīs tavu siluetu pievilcīgāku arī tad, ja nebūs koriģējoša efekta. Bodija viena no labākajām īpašībām – no malas tikpat kā nevar redzēt apakšveļas līnijas, kas kleitās parasti ļoti izceļas.

Dziļa izgriezuma bodijs

Šāda veida bodijs gandrīz ne ar ko neatšķiras no klasiskā piegriezuma bodija. Vienīgā atšķirība ir dziļais izgriezums dekoltē zonā. Šis bodijs attiecīgi ir paredzēts kleitām ar dziļu izgriezumu.

Avots: rd.com

Leave a Comment