Kabači “Boulandžers” no Parīzes virtuves spīdekļiem: neparasti gards kabaču sacepums

Kā pagatavot jaunus kabačus cepeškrāsnī

1.Šeit viss ir vienkārši. Kabačus sagriež ripiņās un sīpolu gredzenos. Sagatavo formu, kurā cepsi, un iesmērē ar sviestu.

Sarīvējiet sieru. Vai arī izmantojiet jau rīvētu sieru, ko var nopirkt veikalos.

2.Liek kārtiņu kabaču, pārkaisa ar pipariem, sāli, virsū liek sīpolu un pievieno nedaudz siera. Vēlreiz kārtu ar atlikušajiem kabačiem un sāli. Tagad piens.


3.Ielejiet to tieši veidnē, bet neļaujiet tam sasniegt malas.

Dāsni apkaisiet ar sieru un lieciet cepeškrāsnī uz divdesmit līdz trīsdesmit minūtēm.

Cepeškrāsns temperatūra – 180 grādi pēc Celsija. Pirms pasniegšanas kabačus pārkaisiet ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Gatavs!

Jaunajie kabači mīl garšvielas, tāpēc nekautrējieties pievienot visu, kas jums patīk. Bet paturiet prātā, ka šajā gadījumā recepte vairs nebūs klasiska.

Lasi vēl: Griķu zupa mājsaimniecēm, kuras ir nogurušas no garām receptēm

Par sīpolu. Ja tas ir sīvs un vecs, tam nebūs laika sagatavoties un tas jūs tikai kairinās, tāpēc pievienojiet to piesardzīgi.

Man šķiet, ka to var pat dažas minūtes marinēt etiķī. Vai izmantot jaunos vai saldos sīpolus. Šo niansi atstāju jūsu ziņā.

Jaunie kabači cepeškrāsnī jau ir gatavi, un ir pienācis laiks paņemt no tiem paraugus!

Pastāstiet komentāros par savām izjūtām.

Tā nu es ar mājniekiem dodos baudīt savu sacepumu, labu apetīti un labu garastāvokli!

Leave a Comment