Kabaču diēta, kas nedēļā ļaus zaudēt pat trīs kilogramus svara

kabaci
1.diena
Brokastis: kabaču sacepums. 1 kg kabaču sarīvējiet uz rīves, iesitiet olas, pievienojiet 3 ēdamkarotes rudzu miltu, jebkādus zaļumus un cepiet cepeškrāsnī līdz masa kļūst zeltaini brūna.

Otrās brokastis: dārzeņu salāti no cukīni. Sīki sagrieziet vai sarīvējiet uz rīves cukīni, burkānus, gurķi un pievienojiet jogurtu ar zemu tauku saturu.

Lasi arī: Brauna diēta tiem, kuriem slinkums gatavot sarežģītus ēdienus

Pusdienas: dārzeņu zupa. Ņemiet burkānus, mīkstus bulgāru piparus, selerijas kātu, nelielu cukīni un sagrieziet visas sastāvdaļas kubiņos. Aplejiet ar 2 litriem ūdens, vāriet 20 minūtes. Otrajā ēdienā variet apēst 100 g vārītas tītara gaļas.

Launags: biezpiena un dārzeņu salāti. Sarīvējiet nelielu kabaci, ingvera sakni 3-4 cm lielumā un bulgāru piparus, samaisiet, apkaisiet ar sagrieztiem zaļumiem. Pievienojiet 200 g beztauku biezpiena un jogurta.

Vakariņas: pildīti kabači. Ņemiet puskilogramu cukīni, sagrieziet katru divās daļās, izņemiet serdi. Laiviņas piepildiet ar jebkuriem smalki sagrieztiem dārzeņiem un cepiet folijā.

2. diena
Brokastis: kabaču pankūkas. Sarīvējiet kabaci, nolejiet sulu, pievienojiet 2 ēdamkarotes miltu, olu, vienu tējkaroti sodas, nedaudz sāls. Cepiet pankūkas nelielā olīveļļas daudzumā.

Otrās brokastis: dārzeņu salāti. Sīki sagrieziet cukīni, pievienojiet dārzeņus un vairākus citrona sulas pilienus.

Pusdienas: zivs ar dārzeņiem. Netreknas zivs fileju apslakiet ar citronu sulu, pievienojiet sīpolus, kabaci un burkānus un pēc tam cepiet folijā.

Launags: kabaču ikri ar mērci. Sagriežiet 1 kabaci, 1 burkānu, 1 sīpolu un 2 bulgāru piparus. Paturiet dārzeņus uz vairākām minūtēm olīveļļā, pēc tam sasmalciniet blrenderī. Pievienojiet beztauku biezpienu un jogurtu ar zemu tauku saturu.

Vakariņas: cukīni ar sēnēm. Ņemiet nedaudz jebkādu sēņu, izņemot šampinjonus, sagriezt kubiņos, apcepiet. Atsevišķi apcepiet no abām pusēm cukīni aplīšus, pievienojiet sēnēm.

Nav ieteicams diētas laikā pārtikā lietot žāvētus un saldus produktus, kā arī kafiju un alkoholu. Atcerieties par pietiekamu šķidruma daudzumu – 2 litri dienā.

Avots: “makataka.ru”

Leave a Comment