Kad es uzzināju, ka vīra māsa iegādājās dzīvokli jaunceltnē, man uzreiz tas likās aizdomīgi

Ģimenes attiecības ir sarežģītas. Vienmēr rodas jautājumi par to, kurš kuram, ko ir parādā. Un, ja kādam šķiet pašsaprotami, ka vajag nesavtīgi palīdzēt tuviniekiem, tad citi tā nedomā. Tā tas notika mūsu šodienas stāstā, kurā jaunā dzīvokļa atslēgas saņem nevis sieva, bet māsa.

Es rakstu, lai dalītos dīvainā stāstā, kas notika manā ģimenē. Pirms trim gadiem es apprecējos. Visi teica, ka man ir neticami paveicies. Galu galā mans vīrs ir bagāts. Viņam ir savs dzīvoklis un automašīna. Un arī es sākumā domāju, ka man ir neticami paveicies.

Tomēr lietas neiet tik gludi. Manam vīram ir vecāki un jaunākā māsa. Un ir vērts uzreiz pateikt, ka es viņiem nepatīku. Viņi ir pārliecināti, ka es apprecējos ar Kristapu tikai naudas dēļ. Mana vīramāte man to pateica acīs. Bet mēs ar vīru mīlam viens otru. Un man šķita, ka, neskatoties ne uz ko, mēs spēsim izveidot stipru ģimeni.

Lai gan pēdējā laikā neesmu par to tik pārliecināta. Teicu, ka manam vīram ir jaunāka māsa. Viņai ir 25 gadi, bet viņa vēl nav precējusies. Viņas vecāki saka, ka viņai ir vajadzīgs labs vīrs, kurš var par viņu parūpēties. Viņa pati nekur nestrādā un gaida savu princi. Un kamēr viņš vēl nav ieradies, vecākajam brālim vajadzētu viņu nodrošināt. Kā jums patīk šī kārtība?

Veronika ir meitene ar raksturu. Vecāki viņu audzināja ar domu, ka visi viņai ir parādā un ka viņa ir labākā. Viņi arī iedvesmoja Kristapu ar domu, ka viņam bija jāuztur jaunākā māsa un jāapmierina viņas kaprīzes. Viņš to darīja. Visu laiku viņš viņai pirka dārgas dāvanas un piepildīja visas viņas kaprīzes.

Lasī arī: 5 lietas, no kurām jāatsakās 2022. gada novembrī, lai būtu laimīgāki

Reiz viņš man uzdāvināja dārgu telefonu. Tāpēc Veronika sacēla skandālu, jo viņš viņai neuzdāvināja telefonu. Un kā jūs domājiet? Nākamajā dienā viņš nopirka viņai to pašu. No šī brīža viņš pērk visu uzreiz divos eksemplāros. Lietas, kas mums ir ar viņu, ir vienādas. Tas bija ļoti kaitinoši, bet es klusēju. Galu galā viņa ir viņa māsa.

Nesen bijām ciemos pie vīra vecākiem. Atnāca arī Veronika. Mēs runājām, un viņa nejauši parādīja jaunā dzīvokļa atslēgas. Viņa teica, ka viņai tagad ir savs mājoklis jaunā ēkā. Viņa visu vakaru lielījās par to, cik tas ir jauks rajons. Man uzreiz radās aizdomas, ka kaut kas nav kārtībā. Kā viņa varēja iegādāties dzīvokli, ja pat nestrādā?

Kad braucām mājās, es tieši pajautāju vīram, vai viņš ir nopircis dzīvokli savai māsai. Un viņš uzreiz atzina, ka tā ir viņa dāvana. Es viņam pārmetu pārāk dāsnu dāvanu. Viņš atbildēja: “Ja es tevi apgādāju, tad kāpēc es nevaru palīdzēt savai māsai?” Pēc šiem vārdiem kļuva tik nepatīkami. Es nezinu, ko domāt. Acīmredzot man nav tiesību izteikt savu neapmierinātību, jo viņam ir vairāk naudas. Un kā man tagad būt?

Iespējams, ka sievietei ir laiks padomāt, kā sākt pelnīt un krāt naudu. Tomēr mēs uzskatām, ka nav vēlams būt finansiāli atkarīgai no citas personas. Katram gadījumam jums ir nepieciešams finanšu spilvens. Galu galā vīra attiecības ar sievu ir diezgan neskaidras. Viņš faktiski savu sievu nosauca par svešinieci. Nav nekas slikts, ja atbalsta savu māsu. Tomēr problēma šeit nav šī, bet gan tajā, ka viņš nenovērtē savu sievu.

COMMENTS

Leave a Comment