Galvenās kļūdas. Kā atrast savas dzīves mīlestību

Atrast mīlestību nav tik grūti, kā šķiet no pirmā acu uzmetiena. Galvenais ir novērst tās kļūdas, kuras bieži pieļaujat, meklējot partneri.

Jūs vienkārši nezināt, ko meklējat

Galvenā kļūda, meklējot mīlestību, ir nezināt, ko tieši jūs meklējat. Sākumā ir vērts aprakstīt vēlamo partneri – augumu, matu krāsu, paradumus, svaru utt. Pēc tam samaziniet sarakstu līdz 10 punktiem un izlemiet, ko jūs turpmāk vēlaties redzēt sev blakus.

Pārmērīgas prasības

Lai gan ir vērts precīzi zināt, ko meklējat, negaidiet uz pilnību. Nav ideālu cilvēku, ir mūsu mīļotie cilvēki, kurus mēs idealizējam. Tomēr visiem ir savi trūkumi.

Lasi arī: Zvaigžņu pētnieki atklāj, kurām zvaigžņu zīmēm dzimst visgudrākie bērni

Jums vajadzētu noteikt to pazīmju sarakstu, kuras jūs noteikti nepacietīsiet, un turpināt meklēt savu mīlestību. Galu galā, ja jūs pārvērtējat savas prasības, tad “ideālo” vīrieti vai sievieti būs ārkārtīgi grūti atrast vai pat nereāli. Jāskatās apkārt un adekvāti jānovērtē situācija.

Mīlestība no pirmā acu uzmetiena neeksistē

Neticiet idealizētai mīlestībai no pirmā acu uzmetiena kā filmās. Realitāte ir pavisam cita. No pirmā acu uzmetiena var uzliesmot fiziska pievilcība, aizraušanās vai dzirkstele, bet mīlestība ir abu partneru smaga darba rezultāts.

 

Iemīlēšanās nebūs mūžīga

Ja jūs domājat, ka “konfekšu-pušķu” periods pastāvēs vienmēr, jūs maldāties. Katras romantiskas attiecības iziet noteiktu ciklu, un pēc iemīlēšanās pienāk periods, kad jau saprotam, ka partneris nav ideāls un jāspēj samierināties ar viņa trūkumiem. Krīzes attiecībās un konflikti ir normāla parādība, un jums ir jāspēj ar to sadzīvot.

Nepieciešams ieguldīt attiecībās

Mīlestība ir pastāvīgs ieguldījums nākotnē, abu smagais darbs. Saglabājiet līdzsvaru abās pusēs un ieguldiet attiecībās.

Iemācieties piekāpties

Tomēr arī šeit jābūt uzmanīgiem. Viens cilvēks nevar uzņemties pilnu atbildību un pastāvīgi pakļauties savām interesēm. Vienmēr visā ir jābūt līdzsvaram.

Jādod iespēja pēc pirmā randiņa

Pat ja šī dzirkstele starp jums neradās pirmajā randiņā, jums nevajadzētu šo cilvēku “norakstīt”. Pirmajā randiņā viņš var vienkārši būt banāls, tāpēc ir vērts dot viņam vēl dažas iespējas sevi pierādīt.

COMMENTS

Leave a Comment