Kad jūs satiksiet to, ar kuru jums tiešām jābūt kopā, jūs to sapratīsiet!

Kādu dienu, varbūt tālā nākotnē vai varbūt pat agrāk, jūs tiksieties ar personu, ar kuru jūs vienmēr esat bijis saistīts. Un jūs atradīsiet šo personu, pat nepieliekot centienus meklēt. Jūs nezināt, kas tas būs, kamēr jūs tiksieties ar šo personu. Bet, tiklīdz jūs vispirms ieskatīsieties acīs un apmainīsiet pāris frāzes, jūs nekavējoties sapratīsiet. Viss būs atšķirīgs. Tas būs kaut kas īpašs. Un jūs sapratīsiet. Tas nebūs kā parasti. Tas būs kaut kas smalkāks. Bet, neskatoties uz smalkumu, jūs joprojām saprotat visu.

Jūs varat satikties ar šo personu nejaušā sapulcē, kuru organizēja tavs draugs. Vai varbūt jūs tikko tikāt norīkots strādāt kopā biroja projektā, lai gan jūs nekad neesat tikušies iepriekš. Šī ir iespēja tikties. Var likties, ka tā nebija kontrolēta. Bet tas nav nekas nejaušs, un tikai retrospektīvi jūs to sapratīsiet. Tas bija liktenis, veicot burvju brīnumus uz stīgām, kas kontrolē jūsu dzīvi. Neatkarīgi no jūsu sākotnējās sanāksmes norises vietas, veida vai iespējamības tajā būs kaut kas īpašs. Šajā telpā būs zināma enerģija. Starp jums būs ievērojama dzirkstele, ko neviens no jums nevar ignorēt. Un šajā brīdī jūs to vēl nesapratīsiet, bet jūs atcerēsieties visas šīs tikšanās detaļas visu atlikušo mūžu.

LASI ARĪ: Tas, ko jūs redzat šajā attēlā, jums pateiks, kādas izmaiņas jums ir jāveic jūsu dzīvē tagad!

Sākumā jūs par to nedomāsiet. Jūs zināt, ka šajā sanāksmē ir kaut kas īpašs, bet, no otras puses, jūs tik daudz reizes esat palikuši ar salauztu sirdi, un jūs tik bieži tikuši nogalināti ar bēdām, ka nevēlaties par to domāt. Jūs esat praktiski mācījis sevi kā pesimistisku par šādām lietām. Jūs esat sevi sagatavojis tam, kam nevajadzētu cerēt uz kaut ko, jo jūs nevēlaties, lai jūs atkal viltos. Tik daudz reižu jūs atradāties attiecībās, kas izrādījās, ka nav tas, ko gribējāt. Jūs vēlaties palikt drošs, jo jūs esat tik noguruši, strādājot ar “attiecībām”, kurās tikai jūs ieguldāt. Jūs nevēlaties, lai jūsu sirds atkal tiktu salauzta. Jūs nevēlaties paciest vēl vienas skumjas beigas, un jūs jau sen esat apsolījis, ka jūs neļausiet sev to atkārtoti piedzīvot!

avots: esotericblog

Leave a Comment