Kādam no jums Melnais Trusis dos lielu veiksmi 2023.gadā

Andžela Pērla jau ir sagatavojusi Taro prognozi 2023. gadam. Uzmanīgi izpēti viņas padomus, lai neapvainotu gada patronu, pūkaino Trusi, nejauši, nepārdomāti.

Auns

Ceļojumi, pārcelšanās un jauni, labāki dzīves apstākļi Aunu sagaida pirmajā pusgadā. Tomēr jums būs jāsaglabā kontrole pār emocijām. Tas attiecas uz jebkuru situāciju. Svarīgi ir pieņemt lēmumus ar vēsu prātu un tajā pašā laikā ieklausīties savā intuīcijā.

Marts būs ļoti nozīmīgs un īpašs pārmaiņu ziņā. Var nākties pieņemt liktenīgus lēmumus. Pastāv liela varbūtība mainīt statusu un saņemt ziņas par grūtniecību.

Vērsis

2023. gads periodiski organizēs pārbaudes Vērsim. Gads būs nopietns pārbaudījums karjeras un biznesa ziņā. Bet pamatota iemesla dēļ tagad šajās jomās ir notikušas milzīgas izmaiņas. Tomēr neuztraucieties, jūs varat tikt galā ar visu!

Personīgās dzīves ziņā viss ies pēc iespējas labāk. Tie, kas sapņoja dzirdēt laulības piedāvājumu, būs apmierināti ar likteņa līkločiem. Vese***a būs stipra.

Dvīņi

Zaķa gads būs par jauniem sākumiem. Fortūna sūtīs Dvīņiem veiksmi visos gadījumos, kad viņi būs gatavi mainīt veco pret jauno. Lielisks gads pārmaiņām visās frontēs – sāc mācīties jaunas lietas, meklē sev neparastus scenārijus, ieaudzini sevī jaunus ieradumus – viss izdosies!

Bet, ja nolemsi turēties pie vecā un ierastā, gada nogalē būsiet vīlušies, sapratīsiiet, ka laiks bija izniekots un asi apzināsieties visas savas kļūdas.

Lasi arī: Vlads Ross pastāstīja, kā pasaule mainīsies 2023. gadā un kam gatavoties

Vēzis

Nākamais gads Vēžiem nes cerības uz labām pārmaiņām. Un pats galvenais – ticēt sev un tam, ka visi šķēršļi ir doti, lai sasniegtu jaunu līmeni visās savas dzīves jomās!

Mīlestībā Vēži uztrauksies par partneriem, kuri var zaudēt darbu vai sabojāt attiecības ar ģimeni, mīļotajam būs nepieciešams atbalsts, esi klāt.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment