Kādām zodiaka zīmēm paveiksies 2019. gadā

Skorpions

Skorpionu būtiskā enerģija būs liels pieaugums gandrīz visu 12 mēnešu laikā. Tas ir nelabvēlīgs laiks novilcināšanai un slinkumam: ir pienācis laiks dzelzs kalšanai, kamēr tā ir karsta. Mīlestībā un darbā Skorpionu gaidīs veiksme. Planētu stāvoklis labvēlīgi ietekmēs šī Zodiaka pārstāvju finansiālo stāvokli. Ja jums ir brīva nauda, ​​varat to droši iztērēt dārgos pirkumos.

Lasi arī: Ar ko ir bīstams 2019. Dzeltenās cūkas gads

Mīlestībā Skorpionus gaida globālas pozitīvas pārmaiņas. Tas attiecas arī uz vientuļajiem cilvēkiem un tiem, kas jau ir attiecībās. Tas ir pietiekami, lai viņi vienkārši izvairītos no nevajadzīgiem konfliktiem, lai cilvēki, kas vēlas ar to sazināties, gribētu sazināties ar Skorpionu viņu dabiskā magnetisma dēļ.

2019. gadā jūs varat veltīt laiku, lai atbrīvotos no  sliktiem ieradumiem, kas bloķē enerģiju. Tas attiecas uz pārēšanos, atkarībām un visu citu, kas traucē dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.

Lauva

Lauvām no zvaigznēm un planētām arī būs ļoti labvēlīga ietekme. 2019.gads būs ārkārtīgi pozitīvs attiecībā uz darbu, uzņēmējdarbību, mājsaimniecības darbiem, remontu un īpašuma pirkšanu. Laiks ir atzīmēts ar radošu augšupeju, kas palīdzēs Lauvām ātrāk veikt nestandarta un efektīvus lēmumus. Ne tikai finansiālie, bet arī mīlestības darījumi būs veiksmīgi.

Visums novieto Lauvas dialogam ar citiem, bet tas nenozīmē, ka lieko enerģiju ir vērts tērēt altruistiskām vēlmēm. Šī gada sākumā un beigās Lauvas var parādīt mazliet egoismu, lai sasniegtu vislabākos rezultātus jebkurā biznesā. Tikai tad, ja viss iepriekš plānotais tiks izpildīts, var domāt par palīdzēšanu citiem. Šogad īpaša pozitīva atlīdzība Lauvām būs tēla maiņā.

Svari

2019. gadā jūs varat droši sākt nodarboties ar sportu. Svaru ķermenis tiks nostiprināts, kļūs noturīgāks. Tas ir lielisks laiks bērna ieņemšanai un dzemdēšanai, pārvietošanai, situācijas maiņai, dārgām iegādēm, kā arī kāzām. Zvaigznes novērtēs Svaru dzīvotspēju un pozitīvu, kurā ir vērts dalīties ar citiem.

Astrologi iesaka parādīt nevis ietiepību, bet stingrību. Dāsnumu nevajadzētu jaukt ar tērēšanu. Zvaigznes un planētas padarīs Svarus noturīgus un spēcīgus, bet mīlestībā un darbos ir svarīgi saprast, ka visam ir ierobežojums – jums nevajadzētu iestatīt sev uzdevumus, kurus, protams, nav iespējams izpildīt.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment