Kāpēc nav ieteicams turēt mājās monsteri

Daži augi absorbē cilvēku enerģiju un piesaista nelaimes un neveiksmi, tādēļ nav ieteicams tos turēt mājās. Tiek uzskatīts, ka ir bīstami turēt monsteri mājās, jo šis augs ir negativitātes avots.

Pirms jūs nogādāt jebkuru augu savā mājā, jums ir nepieciešams uzzināt vairāk par tā īpašībām, kā arī ar to saistītajām pazīmēm un aizspriedumiem. Daži ziedi var būt bīstami cilvēkiem, piemēram, monstera. Speciālisti pastāstīs, kāpēc nav vēlams turēt šo eksotisko augu mājā un kādas sekas tam varētu būt.

Lasi arī: Aleksandra Litvina prognoze 2019.gadam

Monstera ir neparasta tropu augs. Mitrā klimatā tā pieaugums var sasniegt vairākus metrus, bet radīt nepieciešamos apstākļus monsteras augšanai mājās nav viegls uzdevums. Šī iemesla dēļ cilvēki reti tur šo augu mājās vai birojos, jo rūpes par to var prasīt daudz laika un pūļu.

Pat senos laikos monstera kļuva slavena kā “vampīru augs”. Tiek uzskatīts, ka tam ir spēcīga enerģija, taču tā nosūc enerģiju no citiem enerģijas avotiem, lai papildinātu savus krājumus. Par enerģijas donoriem var būt ne tikai cilvēki, bet arī dzīvnieki, kā arī citi augi. Ja monstera pastāvīgi atrodas mājā, to barojas no mājsaimniecības enerģijas, kuras dēļ jums var rasties fiziskas un garīgas kaites.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment