Ar ko ir bīstams 2019. Dzeltenās cūkas gads

Nākamajā gadā neiztikt bez problēmām, jo jaunā patronese nav tik labvēlīga, kā šķiet. Tomēr ir iespējams pasargāt sevi no grūtībām, ja jau iepriekš zina, kādas problēmas 2019. gads ir sagatavojis.

Katra jaunā gada sākumā mēs ticam, ka turpmākajos divpadsmit mēnešos mūsu dzīve noteikti mainīsies uz labo pusi. 2019. gads nav izņēmums. Jau daudzi cilvēki vēlas domāt, ko gaidīt tuvākajā nākotnē. 2019. gada prognozēs astrologu un pareģu pārliecība, ka dažiem no mums nākošais gads būs saspringts.

Lasi arī: Mīlestības Horo***ps nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – sola uzlabojumu attiecībās un iespēju atbrīvoties no vientulības!

Lai gūtu pilnīgu priekšstatu par nākamo gadu, jums ir jāpaļaujas uz jaunā patrona īpašībām un iezīmēm. 2019. gadā Dzeltenā cūka aizstās Dzelteno suni, kas neapšaubāmi ietekmēs visas mūsu dzīves sfēras.

Cūka pēc būtības ir ļoti laipns un mierīgs dzīvnieks, bet tajā pašā laikā tā ir ļoti viltīga. Astrologi apgalvo, ka jaunais patrons varēs radīt mieru daudzu cilvēku dzīvē un palīdzēs viņiem labot kļūdas, kas izdarītas 2018. gadā. Tomēr ne viss ir tik rožains, jo Cūka ir agresīva un neuzkrītoša.

Lasi arī: Horo***ps nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – ir pienācis laiks atbrīvoties no važām!

Papildus pozitīvajām īpašībām Cūka ir slavena ar aizraušanos ar tēriņiem un komercialitāti, kas var izraisīt nopietnas problēmas un nepatikšanas. 2019. gadā jums vajadzētu piesardzīgi rīkoties ar naudu un iepriekš plānot dārgus pirkumus. Lai gan patronese nevēlas jums kaitēt, tomēr viņas mīlestība pret skaistām un elegantajām lietām var pārņemt jūsu jūtas. Daudziem cilvēkiem tas saskaras ar finansiālām grūtībām un parādiem.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment