Garšvielas palīdz padarīt gaļu vēl garšīgāku, taču tikai tad, ja tās ir pareizi izvēlētas.
Šodien mēs parunāsim par cūkgaļu.
Šim gaļas veidam ir piemērotas klasiskās garšvielas, tostarp pazīstamās dilles un pētersīļi, kā arī retāk sastopamie rozmarīns, timiāns, baziliks un oregano.
Visas uzskaitītās garšvielas var izmantot svaigas un kaltētas, atsevišķi vai maisījumā.
Čilli, paprika un muskatrieksts veido harmonisku “savienību” ar ceptu cūkgaļu.
Ir reizes, kad gribas izbaudīt jaunas garšas un aromātus: jums palīdzēs kurkuma, ingvers un sezams, kas gatavajam ēdienam piešķirs austrumniecisku pieskārienu.
Lasi vēl: Kāzu mēnesis ietekmē laulības laimi: kad ir stingri aizliegts precēties
Nobeigumā dalīsimies vēl ar vienu nelielu triku: ja esat kulinārijas cienītājs, droši vien esat sastapies ar receptēm, kurās tika ieteikts cūkgaļu gatavot ar cukuru vai medu.
Patiešām, šāda kombinācija ir ļoti laba, taču neaizmirstiet, ka saldums jālīdzsvaro ar skābi – piemēram, etiķi vai tomātu pastu.