Kādas grūtības un problēmas ir raksturīgas Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Lauva

Būdami pārliecināti, ka viņi ir labākie no labākajiem, Lauvas uzskata par savu pienākumu aizsargāt vājos un trūcīgos, un viņiem ir pilnīgi vienalga, vai citiem tiešām šāda aizsardzība ir vajadzīga. Turklāt šie cilvēki var izdarīt nepareizu izvēli, ja situācija prasa tūlītēju lēmumu.

Jaunava

Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji ir pieraduši uzņemties pilnu atbildību par sevi. Turklāt daudzas situācijas viņus vienkārši neskar, bet pat šajā gadījumā viņi jūtas vainīgi. Uztraucoties par visiem, Jaunavas vienkārši neatrod laiku un enerģiju, lai  sasniegtu savus mērķus un vēlmes .

Svari

Šie cilvēki nav pieraduši atklāti aizstāvēt savu viedokli. Viņiem kāršu atklāšana izraisa dziļas jūtas un stresu. Bieži vien, slēpjot aizvainojumu, viņi atkāpjas sevī. To darot, Svari ļoti bieži maina vidi un draugus, lai gan daudzos gadījumos draudzību var uzturēt, vienkārši atzīmējot i.

Skorpions

Savā būtībā Skorpioni ir ļoti savtīgi, kas liedz viņiem veidot attiecības ar cilvēkiem. Viņu spēja atcerēties visas gadu gaitā uzkrātās sūdzības negatīvi ietekmē ne tikai uzņēmējdarbības veikšanu, bet arī viņu personīgās dzīves veidošanu. Sākotnēji tiek radīta šādu cilvēku mērķtiecības sajūta, bet tā izpaužas tikai sīkumos.

Strēlnieks

Šī Zvaigžņu zvaigznāja pārstāvji ir pieraduši sasniegt to, ko vēlas, taču dažreiz viņi pārāk daudz riskē un domā pēc savām darbībām. Strēlnieku īpatnība ir tāda, ka viņi nevar darīt vairākas lietas vienlaikus, un, ja viņiem tiek dots vairāk nekā viens uzdevums, viņi ilgu laiku paliek neaktīvi, pirms pieņem lēmumu.

Lasi arī: “Es nekad neapprecēšos”: 10 tipiskas sieviešu kļūdas

Lasi arī: Komunikācijas noslēpumi ar dažādām Zvaigžņu zīmēm: palīdzēs gūt panākumus savstarpējās attiecībās

Mežāzis

Šiem cilvēkiem pēc būtības ir viss nepieciešamais, lai gūtu panākumus un labklājību. Tomēr viņu tieksme uz krāšanu un nevēlēšanās tērēt naudu vai spēkus bieži vien liek viņiem atstāt mērķi vienu soļu attālumā no tā sasniegšanas. Viņiem patīk veidot grandiozus plānus, bet viņi nekad nesasniedz konkrētus pasākumus.

Ūdensvīrs

Paškritika un nespēja kontrolēt savas emocijas šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjus tur nemitīgā spriedzē. Neskaitāmā pieredze sev un kopīgai lietai neļauj Ūdensvīram virzīties uz mērķi un izcelt primāros uzdevumus.

Zivis

Apņēmības un neatlaidības trūkums neļauj Zivīm sasniegt to, ko viņi vēlas. Viņi ir pieraduši iet pa straumei un nopietnu jautājumu risināšanu uzticēt citiem. Lieliska intuīcija palīdz viņiem izdarīt izvēli, tieši tā jums ir jāizmanto, virzoties uz saviem mērķiem.

Zinot savas funkcijas, jūs varat gūt labumu no visa. Ir tikai svarīgi nekrist izmisumā, likt lietā atjautību un ticēt panākumiem. Katrai Zvaigžņu zīmei ir savas iezīmes, kuras var pārvērst no trūkuma par tikumu. Tici sev, uzticies Visumam.

Leave a Comment