Kādas sievietes izvēlas vīrieši: gaume atbilstoši zvaigžņu zīmei

Lauvām patīk sievietes, kuras kaut kādā veidā izceļas no pūļa. Parasti viņi nepiešķir lielu nozīmi izvēlētā izskatam. Tie ir daudz svarīgāki pašai sievietes personībai un tam, kā viņa sevi pasniedz. Šīs zīmes pārstāvjus var aizraut kas tāds, kas citiem nebūs fundamentāls faktors dzīves partnera izvēlē.

Jaunavām patīk karjeras sievietes. Romantiskas un jūtīgas dabas viņus neiepriecinās. Sievietēs viņas novērtē savu lietišķo asumu, ambīcijas un gribasspēku. Blakus viņiem gribētos redzēt praktisku sievieti, kura ieņemtu nozīmīgu amatu un baudītu autoritāti sabiedrībā.

Svariem patīk sabiedriskas un sabiedriskas sievietes. Viņiem ļoti svarīgs ir tuvinieku, īpaši draugu, viedoklis. Tāpēc viņiem vajadzētu patikt viņu sapņu sievietei. Turklāt Svaru vīrieša ideālajai sievietei jābūt ar lieliskiem ārējiem datiem, jābūt gudrai, izglītotai un daudzām interesēm.

Skorpioni izvēlas graciozas, stilīgas, gudras un spēcīgas sievietes. Viņas mīl sievietes līderes, bet attiecībās cenšas apspiest viņas līdera īpašības. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk sirsnība un dažādība. Ideālajai sievietei Skorpionam nekad nevajadzētu likt viņam justies garlaicīgi. Viņai viņš ilgstoši jātur noteiktā attālumā, lai iemīlētu sevi.

Strēlnieki mīl koptas skaistas sievietes. Viņu ideāls ir glīta, pievilcīga un viegla sieviete. Viņai nav jābūt gudrai, Strēlnieki necieš, ka viņiem saka, kas jādara, tāpēc izvēlas sev vienkāršas un nedaudz nezinošas sievietes. Šīs zīmes pārstāvji daiļā dzimuma pārstāvēs novērtē atdevi, vieglu izturēšanos un bērnišķīgu spontanitāti.

Mežāži vēlas redzēt sev blakus sievieti ar spēcīgu raksturu. Nu ja jau viņa ieņem augstu sociālo statusu. Ja jūs tikai uz to tiecaties – arī tas ir labi. Šīs zīmes pārstāvjiem sievietē svarīga ir viņas izturēšanās sabiedrībā, prāts, praktiskums, racionalitāte, pārliecība un nelokāmība.

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. līdz 12. martam

Ūdensvīri sapņo par tādu, kas dalīsies ar viņiem visās viņu interesēs, uzskatos par dzīvi. Tomēr tos ir diezgan grūti atrast. Ne visas sievietes dosies viņiem līdzi, lai iekarotu Everestu vai mierīgi reaģētu uz viņu izvēlētā prombūtni mājās veselu dienu. Ūdensvīri augstu vērtē lojalitāti pret viņiem, sievišķību un aktivitāti.

Zivis izvēlas mierīgas un romantiskas dāmas. Viņu sapņu sieviete ir skaista, jūtīga, uzticama un ekonomiska. Viņai ir jāuzklausa viņa viedoklis un jāuzticas viņam visā. Zivis piesaistīs arī tas, kurš viņu apbrīnos un nemitīgi izteiks komplimentus.

Ja jūs neatbilstat ideālās sievietes tēlam, kāda jūs vēlētos būt, tad nekrītiet izmisumā. Jums ir divas iespējas: varat mainīt sevi vai atrast kādu, kurš jūs mīlēs tādu, kāds esat.

COMMENTS

Leave a Comment