Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 9. martam

Auns

Rūpīga pieeja, nopietnība un atbildība palīdzēs Aunam gūt panākumus karjerā un finansēs. Iespējams liels darījums, sponsoru piesaiste. Cilvēki, kuriem jūs kādreiz palīdzējāt, atradīs veidu, kā jums pateikties. Svarīgi nemainīt ierasto dzīves ritmu, ēst pareizi un atrast laiku atpūtai. Pretējā gadījumā ķermenis neizdosies.

Vērsis

Zvaigznes ir tavā pusē. Jūs sajutīsiet spēka, možuma, entuziasma pieplūdumu. Novirziet savu enerģiju kaut kam vērtīgam. Visdrošākie sapņi var piepildīties. Vērsim nav ieteicams 9. martā sēdēt uz vietas un būt vienam. Jums ir jābūt kustībā, lai noķertu veiksmi aiz astes.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 6. līdz 12. martam

Dvīņi

Apkārtējie vairīsies no jums neskaidru izteikumu dēļ. Cilvēki lielākoties vēlas dzirdēt jaukas lietas. Jums rūpīgi jāizvēlas vārdi. Ceturtdien Dvīņi var pazaudēt kādu vērtīgu lietu. Brīvais laiks jāvelta lasīšanai, pašattīstībai.

Vēzis

Šodien tev ir jābūt skolotāja lomā, paraugam. Daudzas vides cenšas sasniegt to pašu, ko jūs. Izvairieties dot tiešu padomu, pieiet šim jautājumam filozofiski. Pastāv liela varbūtība, ka būs komandējums, ceļojums uz citu pilsētu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment