Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. līdz 12. martam

Mīlestība ir kaut kas tāds, kas var būt skaists un patīkams, vai arī tajā var būt negatīvs. Zvaigžņu speciālisti par to, kā dzīves patīkamāko sfēru nepārvērst par totālu murgu, kamēr galvenās planētas ir vājas un mums nepalīdz.

Šonedēļ Merkurs un Venēra atņems mums pārliecību un arī liks mums justies satriektiem. Iemīlēšanās un vēlme būt mīlētam uz laiku atrofēsies. Diez vai daudziem no mums izdosies uzsākt jaunas romantiskas attiecības, taču mīlestību pret sevi un mīļajiem būs iespējams nostiprināt. Jūsu atvērtība un labā griba to veicinās. Arī šonedēļ ir vērts pielietot īpašu tehniku, lai sadraudzētos ar intuīciju. Sestā maņa palīdzēs jums apiet problēmas mīlas lietās.

Auns

Šonedēļ Auni riskē tērēt savu enerģiju un laiku, un pie visa vainojama Venēra. Šīs planētas ietekme atņems Auniem jūtīgumu, kā arī pievienos viņiem sāpīgu emocionalitāti. Iespējams, ka šos cilvēkus piesaistīs atklātība, un mīļotais cilvēks var nepareizi interpretēt viņu vārdus un nodomus. Tas sabojās attiecības. Tomēr iepriecināt citus ir atrisināms uzdevums. Īpaši padomi, prakses un talismani palīdzēs Aunam.

Vērsis

Vientuļajam Vērsim šonedēļ būs grūti atrast dvēseles radinieku, taču šāda iespēja saglabājas, tāpēc partnera izvēlē varat izmantot numeroloģiskas metodes. Zvaigznes neatņem Vērsim brīvību, neskatoties uz galveno patronu vājumu Venēras un Merkura personā. Ne viss ir atkarīgs no šiem cilvēkiem, bet viņi var mainīt savu likteni, ja viņi mēģina. Ja tie ir noskaņoti pozitīvā veidā, tad mīlestības sfēra uzplauks.

Lasi arī: Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. marta līdz 12. martam

Dvīņi

Ja Dvīņi ir mierīgi un labsirdīgi, attiecības ar partneri viņiem dos tikai laimi. Pretēja situācija novedīs pie negatīva. Zvaigžņu speciālisti iesaka Dvīņiem atcerēties  biežākos šķiršanās iemeslus, kas raksturīgi viņu zīmei. Tas palīdzēs paturēt prātā sliktos scenārijus un izvairīties no problēmu sākuma. Šis ir piemērots laiks ainavu maiņai. Lai garlaicīga rutīna neaprītu Dvīņus, viņiem vajadzētu vairāk izklaidēties kopā ar mīļoto un draugiem.

Vēzis

Mīlestības vēzim pietrūks veiksmes vājās Venēras patroneses dēļ, tāpēc zvaigžņu speciālisti iesaka izmantot īpašu praksi, lai piesaistītu veiksmi. Vāja Merkura aizgādībā Vēži var sākt ticēt visam, ko saka viņu mīļotais vai mīļotais. Tāpēc zvaigžņu speciālisti iesaka saglabāt modrību un piesardzību, jo vārdi šajās septiņās dienās var sāpināt, un jūs tiem nevarat noticēt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment