Kāds būs 2019.gads pēc austrumu kalendāra

Mīlestība un attiecības Dzeltenās cūkas gadā

2019. gads veiksmīgs otrās puses atrašanai. Cūkas gadā cilvēki kļūst romantiski un laipni. Tas viss izrādās labs komunikācijā, uzticībā. Jums būs lielākas iespējas atrast labu draugu, jo cilvēki redzēs tikai visdrošākās un skaistākās lietas.

Lasi arī: Kādā vecumā katra no zodiaka zīmēm satiek savu mūža mīlestību

Vienīgā problēma mīlas sfērā, kuru rada Zemes cūka ir greizsirdīgas. Pat visspēcīgākās attiecības var sabojāt negaidītu emociju uzbrukums, ko izraisa šaubas par otrās puses lojalitāti.

Sarežģītos brīžos jūs varat paļauties uz mīļoto atbalstu, jo Zemes elementu enerģija palielinās altruismu un gatavību savstarpējai palīdzībai. Galvenais – nepieprasiet atbalstu no citiem, bet mierīgi palūdziet to. Cūkas gads ir izteikts ar lielu vēlmi pēc emocionālās brīvības, tāpēc jums nevajadzētu atlikt problēmu risināšanu uz vēlāku.

Garastāvoklis un Vese***a Zemes cūka gadā

Šogad būs ļoti nozīmīgs austrumu teiciens, ka jums nav jāuztraucas par problēmu, ja tam ir risinājums, un jo īpaši neuztraucieties, ja nav risinājuma. Uzņemiet visu vieglāk, ar nelielu pozitīvisma un ironijas pieskārienu. Ļaunatminīgiem cilvēkiem veiksme reti smaidīs. Dzeltenā cūka vēlas redzēt visur laipnību un labu garastāvokli.

Viss būs atkarīgs tikai no sevis. Jūs varat būt skumji, un jūs varat atteikties no negatīvām emocijām. Lai nepieļautu jūsu emocionālā līdzsvara pasliktināšanos, nepievērsiet uzmanību tiem, kas mēģina jūs ievainot.

Esiet piesardzīgs stresa situācijā 2019. gadā, jo tie var izraisīt alkohola, treknu pārtikas produktu vai kaut kā vēl sliktāku izmantošanu. Šogad negatīvie ieradumi var pasliktināties, parādīsies jauni. Jums vajadzētu izvairīties no eksperimentiem, kas ir slikti jūsu Vese***ai.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment