Kāds akmens talismans jums ir piemērots saskaņā ar jūsu horoskopu

Daba dod kristāliem īpašu spēku un enerģiju. Katrs akmens talismans ietekmē noteiktas mūsu bioenerģijas vietas, stiprinot vai aizsargājot tās no ārējās ietekmes.

Lai uzlabotu enerģiju, varat izmantot mākslas terapiju un radošumu, sportu un veselīgu dzīvesveidu, afirmācijasmeditāciju. Ir daudz iespēju, lai uzlabotu savu auru, bet akmeņi un talismani ir universāli un darbojas automātiski. Tie mūs aizsargā un visu laiku dod mums veiksmi.

Uguns elements: Auns, Lauva, Strēlnieks

Uguns elementu pārstāvji var gūt labumu no jebkuras situācijas. Viņiem vajadzīga palīdzība, nevis aizsardzība, tāpēc talismaniem jābūt piemērotiem. Mēs runājam par granātu, turmalīnu, rubīnu, smaragdu.

Aunam vispiemērotākais ir smaragds, jo tas ir visvairāk fiziski aktīvais uguns elementa pārstāvis. Viņi var strādāt diennaktīm, tāpēc šis akmens ir labākais Auna draugs. Viņš palīdz viņiem meklēt motivāciju un neapstāties. Smaragds padara Aunu daudz sabiedriskāku un atvērtāku, novērš šķēršļus starp viņiem un cilvēkiem, kurus viņi mīl. Labāk neizmantot pārējos trīs akmeņus bieži, jo tie izraisa agresijas parādīšanos, kas jau tā ir pārāk daudz Auniem.

Lauvas ir emocionālas, ļoti augstprātīgas un diezgan stingras attiecībā uz sevi. Smaragds palīdzēs aktivizēt visus iekšējos resursus Lauvā, un turmalīns palielinās varbūtību, ka sapnis piepildīsies. Šis akmens palielina to efektivitāti un palīdz atrast risinājumus vissarežģītākajām problēmām. Turmalīns ir veiksmes akmens un visātrāk piepilda sapni. Ja smaragdu vajadzētu valkāt tikai motivācijas trūkuma periodos, tad turmalīnu Lauvām vienmēr ir jāglabā sev līdzi, lai nezaudētu ticību sev.

Lasi arī: Astroprognoze 2018. gada novembrim – labas iespējas pavadīt šo mēnesi veiksmīgi!

Strēlnieks  ir ceļotāja un viegluma zīme. Ja Auns ir atvērta nekontrolējama liesma, tad Strēlnieku var saukt par mērenu siltu uguni, bet ļoti spilgtu un caurskatāmu. Šie cilvēki viegli iemīlas, bet nav noturīgi, tāpēc viņiem ir ideāls granāts. Strēlnieka radošais potenciāls ir milzīgs, tāpēc labākais akmens finanšu panākumu piesaistīšanai būs rubīns, kas palīdz atrast nestandarta risinājumus kopīgām problēmām.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment