Kāds ir sievietes attaisnojums publiskam seksam ar vīrieti bezsamaņā?

Šī sieviete tika pieķerta nodarbojamies ar seksu automašīnu stāvlaukumā, dienas laikā ar savu draugu, kurš bija bezsamaņā.

Ziņu dienests intervēja šo interesanto pāri dienu pēc incidenta.

Sieviete stāsta, ka viņa vienkārši sajuta karstu vēlēšanos pēc tuvības un galvenais, kas radīja šo sajūtu, bija alkohols. Tāpēc, viņa daudz nedomājot, sāka darboties ap savu draugu, kurš jau bija “atslēdzies” no pārmērīgas alkohola lietošanas.

Pats vīrietis neko neatceras, bet saka: “Es esmu šeit, lai izskaidrotu situāciju, jo viņa tiek nepatiesi nomelnota. Es nebiju pie samaņas, bet viņa mani neIz**roja, es biju piekritis šai tuvībai.”

public sex

Kā vēl vienu iemeslu šādām aktivitātēm pāris min- spontānums jeb ļaušanās mirklim. Tā ir tāda brīvība, kad tu sajūti savās dzīslās kādu dzinuli un tu pieņem lēmumu tam ļauties. Tas ir tas, kad notika autostāvvietā.

“Es neesmu publiskā seksa piekritēja un man tas nešķiet īpaši erotiski vai kā citādi uzbudinoši, bet tas bija alkohols, kas radīja manī “gribēšanu” un man šķita, ka mūs neviens nepieķers,” stāsta galvenā vaininiece.

public sex2

Vīrietim netika izvirzītas nekādas apsūdzības, bet sieviete tika aizturēta par atrašanos alkohola reibumā publiskā vietā.

Avots: trendingstylist.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Elīna</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Paņem savu Džekpotu! Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! http://lotoguru.eu/

Leave a Comment