Kāds izskatījās pasaulē sliktākais tetovējums! Tu neticēsi, cik viņš ir tagad skaists

Par godu pirmajai gadadienai kopš sievas Nā*es, Čads Štāls nolēma izveidot sev tetovējumu. Tas bija 2007.gadā. Diemžēl, viņš tika pie apkaunojoši slikta tetovējuma, kas ātri vien kļuva par interneta hitu. Esmu pārliecināts, ka tetovēšana ir sarežģīts darbs, taču daži gadījumi ir vienkārši nepiedodami un labs piemērs tam ir Štāla rotātā roka.

Viņam bija jāsadzīvo ar šo briesmoni vismaz piecus gadus, būtu seši ja viņš to būtu izveidojis jau 2007. gada janvārī. Puisis ar šo tetovējumu vēlējās godināt mirušās sievas piemiņu, kura gāja bojā mājas ugunsgrēkā un atstāja viņu vienu ar trim bērniem…

Par laimi, beidzot ir ticis pie sievas tetovējuma ar kuru var patiesi lepoties.

Štāls devās uz Empire Ink tetovēšanas salonu Akronā, Ohaio štatā (ASV) pie mākslinieka Skota Versāgo, kurš izlaboja paviršo tetovējumu. Dzirdot Štāla stāstu atkārtoti, Versāgo nolēma darīt darbu bez maksas. Ievērtējiet paši ar ko beidzās Štāla sesija tetovēšanas salonā:

worldsworsttattoofixed_550

Mhhh….Tas ir vismaz miljons reižu labāks. Tagad tam ir neticama līdzība ar fotogrāfijā redzamo sievieti. Štāla stāsts ir ar laimīgām beigām un bez šaubām arī Versāgo izpelnījies nedalītu uzmanību.

Apskati arī: Briesmīgāko tetovējumu izlase

Leave a Comment