Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 69.sērija

1

AUNS Viņš ir gatavs savu viedokli un sevi aizstāvēt līdz pēdējam, lai arī ko tas viņam neprasītu. Ne velti ir teiciens: “ietiepīgs kā auns”. Tāpat Auns var būt arī egoistisks un stūrgalvīgs, it īpaši tad, ja ir runa par lietām, kuras viņš nepārzina – tik un tā par tām viņam būs viedoklis, no kura neatkāpsies pat tad, ja viņš zinās, ka viņam nav taisnība.

2

VĒRSIS Viņam ļoti patīk ieslīgt garās pārdomās par dzīvi, par to, ko no tās viņš sagaida un ko tā ir spējīga viņam dod. Vērsim nepatīk strīdēties, bet, ja viņš tiks izprovocēts, tad vaļā var iet neiedomājamas scēnas. Viņš domā, ka vienmēr par visiem visu vislabāk zina, un patiesībā dažreiz viņam arī ir taisnība.

3

DVĪŅI Ja dzīvē gribi jautrību un dažādību, Dvīnis ir īstais cilvēks, kuram tev ir jāstāv blakus. Viņš sevī vienā apvieno vairākus cilvēkus, kas apkārtējiem var šķist interesanti, tomēr pašam galvā veidojas īsts mudžeklis, jo nekad nezina, kurai no balsīm paklausīt. Bet nepārprotiet, Dvīņi nav sajukuši prātā, vienkārši viņiem vajag mazliet vairāk laika, lai apdomātos un pieņemtu lēmumus.

4

VĒZIS Viņam ātri pazūd interese par lietām, kas uz brīdi viņu ir aizrāvušas. Pieķeras vienai lietai, bet, kad pamana ko interesantāku, pirmo lietu atmet un ķeras pie nākamās. Ir tieksme darbus nepaveikt līdz galam, lai arī Vēzis ir bezgala centīgs. Ja viņš ir noskumis, nevajag viņu pārāk traki žēlot, jo tad Vēzis saskums vēl vairāk un asaras līs aumaļām.

5

LAUVA Dažkārt Lauvai patīk pašai izdomāt kādas nelaimes, kas it kā ar viņu ir notikušas – tikai lai citi to nabadziņu pažēlotu. Pozitīva īpašība ir tā, ka, ja viņa domās ko sliktu, viņa to arī taisni sejā pateiks ikvienam – Lauva necieš runāšanu aiz muguras, liekuļošanu, tomēr viņas mēle mēdz dažkārt arī būt pārāk asa, jo nereti ar saviem izteicieniem citus sāpina.

6

JAUNAVA Viņa ideāli prot izliekties, ka viņām patīk kāds cilvēks, kaut gan nevar to ciest ne acu galā. Vai tā ir laba īpašība? Diez vai, tomēr ļauniem mērķiem viņa šādu pieeju neizmanto. Vispār jau kopumā Jaunava ir ļoti godīga, uz viņu var paļauties, tomēr, ja būsi viņai nodarījis pāri, tad noteikti būsi viņas “melnajā sarakstā”, un no tā izkļūt ir ļooooti grūti.

7

SVARI Viņiem patīk viss skaistais un dārgais, kaut gan pašiem īsti nav spēka un apņēmības savā dzīvē sasniegt lielas lietas. Vienmēr šaubās par saviem lēmumiem – vai tiešām man vajadzēja to darīt, kā būtu, ja būtu izdarījis citādāk, un tādā garā. Svariem bieži šķiet, ka viņi ir svarīgāki par citiem cilvēkiem, tādēļ no citiem prasa pārāk daudz uzmanības.

8

SKORPIONS Viņu nevajag aiztikt, kad viņš ir sadusmots. Nav nekā ļaunāka par nokaitinātu Skorpionu – viņš metīsies virsū un izdarīs visu, lai cits justos slikti. Skorpionam raksturīgi ir daudz solīt, bet daudzkārt šos solījumus neturēt. Viņam patīk iztēloties, ka viss tas, ko viņš runā, ir patiesība, tomēr tas patiesībā notiek diezgan reti.

9

STRĒLNIEKS No ārpuses neaizsakaramais, spēcīgais Strēlnieks, no iekšpuses mazs, mīlīgs jēriņš, kurš to vien grib kā kādu, kas viņu apmīļos, pabaros un pateiks, ka viss būs kārtībā. Viņš necieš vientulību, tādēļ ap sevi veido plašu paziņu loku. Spēj novērtēt īstos draugus un tic patiesai mīlestībai, lai arī jaunības gados ir gatavs izskraidīties pa visiem krūmiem.

10

MEŽĀZIS Viņš uzskata, ka citi viņam grib tikai darīt pāri un sarežgīt jau tā sarežģītās situācijas vēl vairāk. Bieži domā, ka visa pasaule griežas vien ap viņiem, tādēļ īsti nesaprot, ja viņiem netiek pievērsta uzmanība. Patīk koķetēt, būt uzmanības centrā, parādīt visiem, cik labs viņš ir. Un ir jau arī labs, ir, ar ko lielīties – vismaz ar savu gudro galvu noteikti.

11

ŪDENSVĪRS Viņam vajadzētu mazliet vairāk apdomāties, pirms ver vaļā muti. Daudz ko grib pateikt (vienmēr būs, ko pateikt) – patīk runāt pat par lietām, no kurām viņš nekā nejēdz. Tēlo gudrīti, lai arī patiesībā tāds nemaz nav. Dzīves pieredze ir interesanta, un dzīves otrajā pusē viņam ir sakrājušies lieliski stāsti, ko stāstīt bērniem un mazbērniem.

12

ZIVIS Šo cilvēku garastāvokļa maiņas ir neparedzamas un arī neieredzamas. Viņām patīk sev vilkt uz sejas simtiem un tūkstošiem masku. Praktiski ar katru savu paziņu viņas ir citādākas – vienmēr pielāgojas cilvēkiem un situācijām. Tas varbūt ir mazliet liekulīgi, bet viņi to nekādā ziņā nedomā ļauni. Viņi ir labi draugi, ja paši ir spējuši novērtēt īstas draudzības vērtību.

Leave a Comment