Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 85. sērija

1

AUNS Viens nu ir skaidrs – ar tipisku Aunu strīdēties nav nekādas jēgas – viņš ar savu ietiepību neļaus pierādīt, ka tev ir taisnība, viņa viedoklis ir tas pareizākais, un tev tas ir jāsaprot. Tomēr no otras puses Auni ir arī ļoti godīgi, dažkārt pat pārāk godīgi, tādēļ tas daudziem arī sāk krist uz nerviem – ne visi ir spējīgi panest Aunu raksturu.

2

VĒRSIS Viena no ietiepīgākajām horoskopa zīmēm, viņu ir grūti pārliecināt par to, ka viņš kādā jautājumā kļūdās. Ļoti koncentrējas uz panākumiem dzīvē un atalgojumu par to, kādu darbu viņš ir ieguldījis. Var teikt, ka Vērsis ir slēpts materiālists – saprot dzīves patiesās vērtības, nauda nekad nav pati svarīgākā, bet viņš tam piešķir ļoti liel nozīmi.

3

DVĪŅI Viņu lielākais pluss ir tas, ka viņiem interesē ļoti daudz lietu – viņi vēlas uzzināt visu par visu, ir ļoti ziņkārīgi. Tomēr mīnuss tajā visā ir tāds, ka interese tikpat ātri arī pazūd, tādēļ Dvīnim ri grūti atrast savu hobiju, aizraušanos, lietu, kas tiešām izraisa nebeidzamu interesi. Dvīņi pieņem dažādu raksturu cilvēkus, viņiem nemaz nepatīk vienveidīgs draugu loks.

Lasi vēl: Kāršu horoskops: Pēc kādiem likumiem spēlē Ercens un Džokers?

4

VĒZIS Viņam ļoti svarīga ir cieņa, svarīgi, ka cilvēki apzinās viņa vērtību un ir spējīgi to cienīt. Tie, kuri viņu neciena, nav Vēža uzmanības vērti. Nav tā, ka visa pasaule spētu izprast Vēzi – viņam ir ļoti dziļa dvēsele, viņš daudz filizofē, tādēļ patiesībā tikai retais spēs saprast, kas darās viņam iekšienē. Bet tieši tādēļ viņam izveidojas pareizas dzīves vērtības.

5

LAUVA Viņa ir diezgan patmīlīga, tomēr tajā pašā laikā arī ļoti augstsirdīga. Lauva ir atklāta, ir gatava par sevi stāstīt citiem visu, mēdz ātri sākt uzticēties cilvēkiem un drīz vien to nožēlot, saprotot, ka nav sastapusi uzticamības personu. Patīk visādas ārišķīgās lietas – patīk izrādīties un parādīt sevi no tās labākās puses.

6

JAUNAVA Viņai visu laiku patīk uzkrāt jaunas zināšanas – Jaunavai ļoti svarīga ir inteliģence – gan sevī, gan arī citos cilvēkos. Tie, kuri ir sekli, viņai pilnībā neinteresē. Jaunava ir ļoti precīza, tādēļ ir laba darbiniece – vienmēr visam pieiet ar lielu atbildības sajūtu un arī interesi. Jaunavu principā raksturo trīs vārdi – tiekšanās pēc pilnības.

7

SVARI Viņiem patīk sabiedrība, necieš atrasties vienatnē. Šī iemesla dēļ nereti uzsāk nelabvēlīgas attiecības ar cilvēkiem, kuri viņam praktiski vispār neder. Svarīga ir laulības dzīve, bet dažkārt piemirst par to brīdi, kad ir jāsāk dzīve tai pakārtot – bieži dzīvo bezrūpīgi, cerot, ka viss nokārtosies pats no sevis.

8

SKORPIONS Viņu raksturo ļoti spēcīgas ermocijas – viņam viss ir vai nu labs vai nu ļauns, nav tāda vidējā rādītāja. Skorpionam neko nepatīk atstāt pusceļā, nepatīk nepadarīta darba sajūta, tādēļ viņam var uzticēt dažādus pienākumus, zinot, ka viņš tos arī izdarīs. Dažkārt savas atbildības sajūtas dēļ kļūst par darbaholiķiem, kas nenāk par labu viņu emocionalitātei.

9

STRĒLNIEKS Viņš ir ļoti godīgs, necieš melus, tādēļ arī pats cenšas vienmēr runāt patiesību. Patīk brīvība, nepatīk, ja kāds cenšas to ierobežot – no šādiem cilvēkiem Strēlnieks ātri atbrīvosies. Strēlnieks tiek uzskatīts par ļoti skarbu, jo viņš saka to, ko domā, tomēr cilvēkiem būtu jāsaprot, ka viņam nav ļaunu nodomu, runājot taisnību.

10

MEŽĀZIS Viņš ir diezgan pieticīgs – viņam nevajag daudz, lai arī dzīves mērķi gan ir krāšņi. Parasti dzīvē sasniedz lielus panākumus sava neatlaidīgā rakstura dēļ. Viņš zina, ko grib, un cenšas darīt visu iespējamo, lai to sasniegtu. Draugu viņam parasti nav daudz, bet tie, kuri ir, tie arī ir patiesi un īsti.

11

ŪDENSVĪRS Viņam patīk strādāt, patīk par to saņemt atalgojumu, bet tas nepinas kopā ar alkatību. Viņš vienkārši vēlas justies novērtēts. Ūdensvīram konstantā stresa dēļ bieži nākas slimot, tādēļ viņam vairāk vajadzētu domāt par atpūtu. Viņš ir ļoti labs un izpalīdzīgs draugs, tādēļ viņa kompānijā vēlas atrasties diezgan daudz cilvēku.

12

ZIVIS Viņas ir ļoti atsaucīgas – piekrīt visādām avantūrām, ja vien tās neliek izkāpt no savas komforta zonas. Šī zona nav ļoti ierobežota, bet pietiekami, lai tas skaitītos par daudz. Nepatīk uzņemties atbildību, tādēļ dažkārt pakļaujas pašplūsmai, kas citu cilvēku acīs rada nenoteiktības un nenopietnības sajūtu.

Leave a Comment