Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 86. sērija

1

AUNS Ar viņu īsti nav nekādas jēgas strīdēties – viņam patīk palikt pie sava, neņemot vērā citu domas. Aunam patīk sabiedrība, tādēļ viņš nespēj palikt viens – nē, nu, spēj, bet, kad tas notiek, viņš var ieslīgt dziļā depresijā. Tuvie cilvēki Aunam ir ļoti svarīgi, par viņiem viņš ir gatavs atdot pēdējo kreklu.

2

VĒRSIS Ja viņš kaut ko ir ieņēmis galvā, būs ļoti grūti mainīt viņa viedokli – tas ir praktiski neiespējami. Vērsi runājot nedrīkst pārtraukt vai labot – šādu rīcību viņš nespēj ciest, tas viņu sadusmos, un tu vairs nebūsi derīgs sarunu biedrs. Viņš vienmēr sapņo par māju – ja viņam tādas nav, dzīve šķitīs neizdevusies.

3

DVĪŅI Viņi ir nestabili un mainīgi – viņiem nepatīk stāvēt uz vietas un būt vienādiem, patīk “izlekt”, izcelties uz citu fona. Bieži vien Dvīņiem apkārt ir tāda nervoza enerģija, kas sanervozē arī viņa tuviniekus. Dažkārt viņam vienkārši vajadzētu atslābt un izbaudīt visus vienkāršos dzīves labumus.

4

VĒZIS Viņš bieži vien ar cilvēkiem manipulē, jo vienmēr vēlas, lai viss notiek pēc viņa prāta – tomēr šī manipulācija nav jāuztver ļaunprātīgi. Daudzkārt lietas uztver pārāk dramatiski, pārspīlē, jūt pārāk daudz emociju par nenozīmīgiem sīkumiem. Tomēr, lai arī emocionāls, cietā čaula ļauj izdzīvot šajā skarbajā pasaulē.

5

LAUVA Viņa ir spoža vadītāja, nekad nepaliks neievērota. Viņai patīk dot padomus un vadīt notikumu risināšanās gaitu. Dažkārt pieņem pārāk spontānus lēmumus, ko vēlāk nākas nožēlot. Jebkurai īstai Lauvai patīk dzirdēt, cik viņa ir laba – ja vēlies viņam iepatikties, tad izsaki komplimentus.

6

JAUNAVA Viņa ir ļoti labs darbinieks, bet problēmas rodas tad, kad ir jāstrādā grupā – ja kāds no grupas dalībniekiem neatbilst viņas augstajiem standartiem, viņa nespēs normāli noorganizēt visu darbu. Jaunava mīl harmoniju, mieru un kārtību – haotiski un skaļi cilvēki ir viņas lielākais bieds.

7

SVARI Viņiem pilnīgai laimei ir nepieciešama harmonija, citādākā gadījumā viņi jūtas tā, it kā būtu izmesti no laivas. Startēģiski lēmumi no Svariem prasa laiku – viņi mēģina nepakļauties spontanitātei, kad runa ir par nozīmīgām lietām. Labāk nogaida, kārtīgi izplāno visus A,B,C – Z plānus, līdz sāk rīkoties.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 75.sērija

8

SKORPIONS Sadzīvot ar Skorpionu nav vienkārši. Viņam bieži patīk aizvainot cilvēkus, bet tas netiek darīts ar ļauniem nodomiem – viņš vienkārši nespēj turēt mēli aiz zobiem. Viņš ir ļoti emocionāls un visu uztver nopietni. Skorpions nekad neaizmirst, kā citi pret viņu ir izturējušies – nekad.

9

STRĒLNIEKS Ļoti reti kad viņš vēlēsies nopietnas attiecības – tur ir jābūt ļoti īpašam cilvēkam, lai viņš tādas ar tevi veidotu. Strēlnieks ir “brīvais gars”, kuram patīk lidināties pa mākoņiem un atklāt jaunus apvāršņus. Dusmīgi, slinki, garlaicīgi cilvēki viņa acīs zaudē pilnīgi jebkādu interesi – viņam vajag piedzīvojumus!

10

MEŽĀZIS Viņš ir kalnā kāpējs – dzīvē ir gan ļoti augsti, gan zemi punkti, bet viņš nekad nepadodas grūtību priekšā, visu tik un tā izdara un sasniedz līdz galam. Viņš ir ļoti neatkarīgs, ir spējīgs tikt galā praktiski ar jebkuru situāciju. Mežāzis ir sapņotājs, bet viņa sapņi ir reālistiski.

11

ŪDENSVĪRS Viņš nekad nevērtē cilvēkus pēc pirmā iespaida. Varbūt viņš sākumā padomās ko nelāgu, tomēr nekad otram nemācīs dzīvot, jo viņš saprot, ka katram pašam ir savi standarti un ideāli. Ūdensvīram patīk noslēpumainība, nezināmais, neatklāti krasti – tas, kas ir acīmredzams, viņu neinteresē.

12

ZIVIS Šis cilvēks dzīvo savā sapņu pasaulē un uz ballītēm aicina iedomātus draugus. Zivis ir ļoti introvertas, lai arī līdz pēdējam centīsies pierādīt pretējo. Viņām ir grūti attapties no dažāda veida traumām – viņām vienmēr ir nepieciešams milzīgs atbalsts, jo laiks vienatnē atstāj uz Zivīm ļoti negatīvu ietekmi.

Leave a Comment