Kāds tu patiesībā esi seksa partneris? Tests tiem, kuriem pāri 18

0–10 NEPLAUKUŠAIS ZIEDIŅŠ

Tev viss vēl priekšā! Tu esi pārāk jauns vai arī pārāk kautrīgs un apvaldīts cilvēks. Atmet kautrību un pamēģini ko jaunu, varbūt iepatiksies! Iespējams, ka tev ir kādi kompleksi, no kuriem vajadzētu atbrīvoties. Tas, ka pamēģināji izpildīt šo testu, jau ir pirmais solis uz progresu!

11–20 ĀTRAIS TRUSĪTIS

Tavuprāt, sekss ir vajadzīgs, bet tas jānodara aši, klusi un bez lieciniekiem. Jo mazāk cilvēku nojautīs, ka esi seksuāla būtne, jo labāk. Dzīvē ir daudz svarīgākas lietas, ar ko nodarboties! Tev piestāv tikpat bikls partneris vai arī standarta mīlnieks, kurš daudz necer sagaidīt no gultas priekiem un izprot tavu attieksmi pret seksu.

21–40 PELĒKAIS ZVIRBULIS

Ar īsto partneri un drošā vidē tu esi labs mīlnieks! Zelta vidusceļa gājējs, kurš saprot , ka bez seksa dzīve ir garlaicīga, bet aizrauties ar to arī nav ne laika, ne vēlēšanās. Visam savas robežas, taču, ja tās seksā dažreiz pārkāpsi, būsi ieguvējs! Pamēģini ko vairāk, nekā ierasts vai arī uzdāvini partnerim seksšopa dāvanu karti, lai viņš mēģina tevi pārsteigt!

41–50 BAUDKĀRAIS ROMANTIĶIS

Tev ir zināmi dažnedažādi knifi, kā savaldzināt, kā radīt un paildzināt baudu. Tev patīk intimitāti izgaršot, izbaudīt, un tu gūsti no seksa prieku un svētlaimi. Tev nav aizspriedumu, esi seksuāli atbrīvots, patīkams partneris. Tev patīk eksperimentēt, sajust ko jaunu un sniegt baudu otram cilvēkam lēni un nesteidzīgi. Tu spēj atbrīvot arī biklu un stīvu partneri, ar tevi kopā viņš spēj atraisīties un justies kā septītajās debesīs.

51–60 VALDNIEKS

Tu spēj partneri seksā gan atraisīt, gan savalgot. Tev patīk valdīt pār otru, izbaudīt savu varu vai likt otram būt valdniekam. Lai no tiesas sekss tevi aizrautu, tavai vai partnera kustību brīvībai jābūt ierobežotai. Tev patīk vērot citu seksuālās nodarbes. Tev patīk lomu maiņa gultā, spēles ar kauna izjūtu, pakļāvību, pakļaušanu un pazemojumu. Tu vairāk gūsti kaifu no varas apziņas, nevis no rožu ziedlapiņām baltos palagos.

61–70 SEKSA GURU

Tu seksā esi izcils! Pateicoties tavai seksuālajai pieredzei un iegūtajām prasmēm, tu spēj apmierināt jebkuru seksuālo tipu. Sekss ar tevi ir bauda ikvienam partnerim, jo esi izpratis seksa patieso jēgu un būtību. Tu esi īsts seksa lietpratējs.

71–80 SEKSUĀLI NEREMDINĀMAIS

Tev seksa nekad nav par daudz! Viss, kas ar to saistās, tev šķiet interesants, aizraujošs un nepieciešams. Tu labprāt ļauj vaļu trakulībām, un seksa laikā tev pazūd laiks un telpa. Tu varētu visu dienu neizkāpt no gultas, ja vien partneris būtu tikpat traks pēc tevis kā tu pēc viņa. Mēģini saprast, ka tavam partnerim varētu būt grūti tev turēt līdzi arī tad, ja esi viņam mīļš un vajadzīgs. Vienkārši tev nav sāta sajūtas attiecībā uz seksu.

la.lv

COMMENTS

Leave a Comment