Lūk, kas notiks ar tavu ķermeni, ja tu katru dienu apēdīsi 1 sālītu gurķi

1 (1)  

Tikai cilvēks ar veselu kuņģi var būt laimīgs! Zinātnieki ir noskaidrojuši savstarpēju saistību starp labu gremošanu un smadzeņu darbību, jo, kā izrādās, smadzenes darbojas daudz produktīvāk, ja ar Tavu kuņģi viss ir pilnīgā kārtībā!

Kuņģa un zarnu traktas Vese***as “atslēga” ir – iekļaut uzturā raudzētus produktus, pie kā pieskaitāmi ir arī sālīti gurķi, kas mēdz garšot ne tikai grūtniecēm, bet arī lielākai daļai no mums, tāpēc piedāvājam Tev uzzināt, kas pārsteidzošs notiks ar Tavu ķermeni, ja Tu sāksi katru dienu uzturā lietot vismaz vienu sālītu gurķi, kas nebūt nav neiespējami, bet Tavai Vese***ai un labsajūtai nāks tikai par labu!

 

skabeti_gurki-664x435

Lasi arī: Ķirbju biezzupa: garda un vienkārša recepte, kas garšos visiem

Sālīti gurķi satur baktērijas, kas nodrošina veselu kuņģa un zarnu mikrofloru. Pienskābe, kuru satur mājās gatavoti sālīti gurķi, palīdz samazināt holesterīna līmeni asinīs, uzlabo As**s cirkulāciju un ierosina As**sspiediena samazināšanos.

02-skabeshana

Tāpat arī sālīti gurķi ir bagāti ar šķiedrvielā, kas aktivizē kuņģa un zarnu traktas darbību, kā arī palīdz barībai labāk iziet cauri visai gremošanas sistēmai. Ja cilvēkam nav nekādu problēmu ar aknām, speciālisti rekomendē pēc iespējas biežāk ēst skābētus kāpostus un sālītus gurķus – šie produkti palīdz arī tievēšanas procesā!

Leave a Comment