KAILS vīrietis notverts jāteniskā pozā uz mirušas haizivs – cik slimam ir jābūt?!

“Kas viņš ir?” savā vietnes Twitter kontā jautāja televīzijas diktore Anneka Svenska. “Kas smieklīgs ir nogalinātu dzīvnieku apkaunošanā un apgānīšanā? Atrodiet viņu un pajautājiet, kādēļ viņš tā darīja!”

Par vienu no aizdomās turamajiem uzskatīja Floridas futbola komandas treneri Makelvinu, kurš par situāciju izteicās: “Es nezinu, kas viņš ir, bet tas neesmu es.”

Disavows: 'I don't know who it is, but it isn't me,' University of Florida football coach Jim McElwain (pictured in a file photo) said Monday, after a reporter asked about the shark photo

Drīz vien interneta lietotāju aizdomas pievērsās kādam vīrietim vārdā Džimijs Džons Laitauds, kurš ir sendviču uzņēmuma ķēdes “Jimmy John’s” dibinātājs.

Jimmy John Liautaud (pictured) is a former big game hunter, and has taken enthusiastic photos with trophy kills that reminded some of the shark photo

Lasi vēl: Pliks vīrietis iestrēdzis uz paceļamā tilta – kas ar viņu notika?

Džimijs ir pazīstams arī kā kaislīgs mednieks, un viņa iepriekšējie medījumi ir iekļāvuši ziloņus, degunradžus un pat lāčus. Viņš vienmēr ir nofotografējies kopā ar savu medījumu.

Liautaud has said he no longer hunts big game though, after backlash from animal activists

Kad pret viņu tika izvirzītas apsūdzības haizivs apgānīšanā, viņš to komentēja šādi: “Es vairs nemedīju Āfrikas lielos zvērus.” Viņš pilnībā ir noliedzis to, ka ir redzams fotogrāfijā, tādēļ izmeklēšana vēl joprojām turpinās.

Kā tev šķiet, vai viņš nav pārāk līdzīgs attēlā redzamajam vīrietim?

Leave a Comment