“Skumjāko suni pasaulē” atraida jau otrā ģimene – iespējams, viņš tiks iemidzināts!

Vientuļo labradoru, kurš tiek saukts par skumjāko suni pasaulē, pēc nedēļas iemidzinās, jo viņu jau ir paspējusi atraidīt otrā ģimene.

2015. gadā labradora Lanas stāsts un fotogrāfija, kurā viņa redzama ļoti noskumusi un vientuļa, aizkustināja miljoniem cilvēku sirdis. Suns bija pilnīgi sagrauts, kad viņa ģimene viņu bija atstājusi.

Pēc 4 000 adopcijas iesniegumiem un 15 ooo dolāru vērtiem ziedojumiem, kas tika savākti, lai nosegtu suņa aprūpi, divus gadus vecais suns tomēr atrada sev mājas Ontario, Kanādā.

Tomēr tikai pēc dažiem mēnešiem viņa jaunie saimnieki suni atkal nogādāja atpakaļ patversmē, un tagad pamestais suns tiks iemidzināts, ja viņš neatradīs jaunu ģimeni.

Lana the Labrador's plight touched the hearts of millions of dog lovers in 2015 after a photo of her looking depressed in her kennel (pictured) when her foster family abandoned her went viral

She now faces being put down after she was rejected by a second foster family (pictured now)

Lasi vēl: Šo suni saimnieki pameta pēc tam, kad viņu sadzēla tūkstoš bišu, bet tev jāredz viņš TAGAD!

“14. maijā ir Lanas dzimšanas diena – viņai paliks 3 gadi. Lūdzu, palīdziet atrast viņai labu ģimeni, kas par suni parūpēsies uz visiem laikiem. Lanai laiks ir tikai līdz 20. maijam,” tiek rakstīts suņu patversmes Facebook lapā.

She was adopted by a family in 2015 - but they returned her after she snapped at the mother just once while protecting her food. Once returned to her kennel she was so heartbroken she refused to move or go on walks (pictured)

Suņa pēdējais saimnieks saka, ka suns vispār neizrādīja nekādu reakciju un bija pārāk depresīvs, lai vispār kustētos vai dotos pastaigās. “It kā pasaule viņu būtu vienkārši izslēgusi,” saka nu jau suņa bijušais saimnieks.

Kad Lana pie viņa tika nogādāta, viņa bija ļoti maza un baidījās no pilnīgi visa.

“Lanas adopcija nekad nav izdevusies, jo ģimenes, pieņemot suni, vēlas mīluli, kuru varēs glaudīt un ar kuru bērni varēs spēlēties,” saka patversmes pārstāvis.

The desolate dog now faces being euthanized by May 20 after her third birthday unless she can find a home due to overcrowding at the kennel where she is staying

Svarīgākais ir tas, ka Lanu ir jāadoptē ģimenei no Kanādas. Viņai ir nepieciešama plaša teritorija, kur var izskraidīties un palīdzēt saimniekiem dažādos saimniecības darbos. Viņa nav suns, kurš ļaus sev kasīt vēderu un gulēt blakus gultā – viņai ir vajadzīgs darbs. Lanu nebiedē nekādi laikapstākļi, viņa ir smieklīga un jautra, bet dažkārt noslēdzas, kad ilgu laiku neatrodas to cilvēku klātbūtnē, kurus viņa pazīst.

Mums vien atliek cerēt, ka kāda ģimene būs spējīga pieņemt šo suni un būt pacietīgi, līdz Lana pieradīs pie jaunās ģimenes un iemācīsies uzticēties!

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment