Kāpēc apkārtējie Tevi nevar izturēt? Katras zodiaka zīmes sliktās īpašības!

AUNS

Jūs neesat jūtīgs cilvēks, taču ātri nokaitināms un “gaistošs”. Vēl minūti atpakaļ viss bija burvīgi, bet tagad Jūsu garastāvoklis ir būtiski mainījies, un Jūs visu atlikušo dienas daļu būsiet sabozies. Lūdzu, tūlīt pat tieciet ar to galā un pacentieties uzzināt, kā tikt galā arī ar “vulkānu” savās jūtās!

VĒRSIS 

Jūs domājat, ka visa pasaule griežas ap Jums. Tas ir iemesls tam, kāpēc draudzēties ar Jums un mīlēt Jūs ir vienkārši nepanesami. Visas jaunās paziņas Jūs uztverat negatīvi. Jūs esat paranoiķis, kurš baidās no tā, ka kāds varbūt gatavojas atņemt Jums neatkarību. Attiecībās Jūs esat auksti un spējat nokaitināt visus, kas Jūs vēl pietiekami labi nepazīst!

DVĪNIS

Jums ir jāizlemj, kāda tad īsti personība Jūs gribat būt, bet pēc tam tad arī pieturieties pie tā, kas Jūs par šādu personību padara. Šobrīd Jūs ar vieniem un tiem pašiem cilvēkiem bieži vien mēdzat uzvesties ļoti dažādi, tāpēc citiem Jūs ir grūti uztvert nopietni, jo katru nedēļu Jūs esat cits cilvēks. Parasti tāda rīcība ir raksturīga maziem bērniem, bet neviens taču nemīl pieaugušo, kas uzvedas kā bērns!

VĒZIS

Jūs pārāk daudz un pārāk bieži raudat, tāpēc cilvēkiem, kas atrodas Jums blakus, liekat justies ļoti neērti. Skatoties uz Jums caur sajūtu prizmu, Jūs esat absolūts bērns, jo, kad Jūs jūtat sāpes vai skumjas, Jūs vienmēr raudat un meklējat atbalstu. Jūs neesat ne tikai ļoti jūtīgi, bet arī emocionāli. Jums vajadzētu biežāk teikt cilvēkiem to, kā Jūs patiesībā jūtaties nevis publiski ciest, dodot citiem “tiesības” uzminēt, kas tad īsti ar Jums ir noticis!

LAUVA

Jūs esat ļoti mantkārīgi cilvēki, it īpaši attiecība uz slavu un Jūsu atzīšanu no citu cilvēku puses. Varbūt Jūsu mamma Jūs pārāk reti apskāva?! Kur ir problēma?! Lai kur arī cilvēks ar Jums kopā neatrastos, viņus sāk piemeklēt klaustrofobijas lēkmes, jo apkārtējos cilvēkus Jums vajag tikai tāpēc, lai viņi Jūs apbrīnotu un pamanītu katru niecīgāko lietiņu Jūsu dzīvēs. Varbūt Jums vienkārši vajadzētu iemācīties mīlēt sevi patstāvīgi?!

JAUNAVA

Jūs esat briesmīgi draugi! Jums ir katastrofāla gaumes izjūta un Jūs pastāvīgi “zāģējat” savus tuviniekus pilnīgi nenozīmīgu un garlaicīgu lietu dēļ!

SVARI 

Jūs domājat, ka viss, ko Jūs sakāt ir kā “Dieva balss”, it īpaši tad, kad lieta nonāk līdz tam, kad ir jāpieņem prātīgs lēmums. Tikties un draudzēties ar Jums – nav tā patīkamākā lieta, jo Jūs tikai no ārpuses viešat domu, ka esat sentimentāls un romantisks, bet patiesībā – Jums vienmēr pirmajā vietā būs loģika nevis kaut kādas jūtas, tāpēc Jūs tām arī nekad neļaujat piedalīties lēmumu pieņemšanā!

SKORPIONS

Jūsu ego ir tik liels, ka katrs, kurš Jūs ir kaut nedaudz iemīlējies, īsti vēl nemaz nenojauš, ar ko tad īsti viņam ir darīšana. Jūs mīlat tikai sevi, pie tam mīlēsiet arī līdz mūža beigām un Jūs tas arī nemaz nemulsina!

STRĒLNIEKS

Arī Jūs esat patmīlīgs cilvēks, kas mīl tikai sevi, pie tam Jūs jebkurā brīdī varat otram cilvēkam velnišķīgi ieriebt. Jums ir svarīgi, lai apkārtējie visu laiku atkārto to, cik Jūs esat brīnišķīgi!

MEŽĀZIS

Jūs esat ļoti garlaicīgi. Kaut kādu interesantu domu Jūs dažu sekunžu laikā esat spējīgi novest līdz absurdam un pārvērst totālā garlaicībā, tāpēc ar Jums nav visai viegli komunicēt. Kā likums, pirmais iespaids par Jums ir – nūģis, pie tam tas neattiecas tikai uz iepazīšanos, bet arī gultā uz Jums attiecas tieši tas pats, ja runa iet par pirmo reizi. Mums žēl!

ŪDENSVĪRS

Jūs klusībā sapņojat kļūt par Čārlzu Mensonu, kas ir amerikāņu noziedznieks un pašlaik atrodas mūža ieslodzījumā, ne jau velti viņu iesauca par “hipiju no elles”!

ZIVIS 

Mīlēt Jūs – tas vienmēr ir traģ**ki, bet vēl ļaunāk ir tas, ka cilvēkam nākas noskatīties, kā Jūs no visa spēka mīlat viņu. Apkārtējiem bieži vien no Jums gribas vienkārši atbrīvoties un pateikt, lai nekad vairs pie viņiem neatgriežaties, tāpēc ka ar savu klātbūtni Jūs atkal un atkal bojājat viņu noskaņojumu – lūdzu, izbeidziet!

COMMENTS

Leave a Comment