Kāpēc citrons jāuzlādē ar Mēness gaismu? 9 ezoteriķu gudrības par dienvidu augļiem

Hurma

Vēl viens dienvidu sveiciens, kas nostiprina cilvēka auru, ir hurma. Ja gadās nonākt agresīvu cilvēku sabiedrībā, jāēd hurma, un tad neviena ļauna acs nespēs kaitēt. Slimniekam hurma jāēd rītausmā – tad Sli**ba ātrāk atkāpsies. Toties pilnmēness laikā hurmu nedrīkst ēst nekādā gadījumā, jo var iestāties apātija.

Apelsīns

ir saules simbols. Tas dāvā siltumu un savstarpēju saprašanos, kas reizēm dzīvē tik ļoti pietrūkst. Ja apnikušas mūžīgās ķildas ar tuvu cilvēku, brokastīs pa abiem jāapēd viens apelsīns. Visas nesaprašanās pamazām vien izgaisīs, kā nebijušas. Ja apelsīnu pievieno augļu salātiem, tam piemitīs īpašība nogludināt asumus attiecībās.

Granātābols

ir neauglības ienaidnieks. Pat no maģijas tālu stāvošam cilvēkam tas palīdzēs tikt pie pēcnācējiem. Nogatavojies auglis jāapēd pilnmēness laikā (ideāli, ja tas iekrīt 13. datumā). Bet, pirms augli ēst, tam jāpastāsta par savu vēlmi tikt pie bērna. Agrāk vai vēlāk tā tiks izpildīta. Izsenis granātābols uzskatīts arī par dievu ēdienu, jo katram, kas nobaudījis tā sulīgās sēkliņas, auglis dāvājis veselību un ilgu mūžu.

Banāns

Pērkot un ar apetīti ēdot banānus, cilvēks neapzināti ļaujas dažādiem brīnumiem. Ne velti afrikāņu tautas ap palmām joprojām rīko rotaļas un rituālus. Un ne jau izpriecu dēļ, bet ar noteiktu mērķi: lai gads būtu veiksmīgs, lai ļaunie gari nenodarītu skādi lopiem utt. Ar ko banāns var līdzēt mums? Tas, piemēram, var pieburt noskatīto līgavu vai līgavaini. Jānopērk pāris banānu, jānomizo, jāsagriež plānās ripiņās un jāpasniedz galdā. Ja iecerētais vai iecerētā nobaudīs kaut pāris gabaliņu, noteikti sāks izjust dziļākas simpātijas. Bet no simpātijām līdz mīlestībai, kā zināms, – tikai viens solis.

Kivi

ļoti ātri atbrīvos no ļaunas acs ietekmes, un, lai tas notiktu, īpašas pūles nav jāpieliek – ir tikai jāsagaida pilnmēness un tad tieši pusnaktī jāapēd divi augļi. Ne vairāk un ne mazāk. Taču ar to vien kivi spējas nav izsmeltas. Auglis ir teicams palīgs ikvienam uzņēmējam – kivi nes veiksmi finanšu darījumos un palīdz visgrūtākajos pasākumos. Tāpēc, ja gadījumā bizness iet kā pa celmiem, ēdienkarte jāpapildina ar maģisko augli kivi, un viss uzlabosies.

Vīģe

Vīģes palma ir bagātības un varas simbols. Un, kā vēsta ticējumi, tās augļi dod gan vienu, gan otru. Tāpēc, ja gribas uzkrāt lielāku kapitālu, jāpērk un jāēd vīģes. Pie reizes der arī paturēt prātā, ka, lai ļauni cilvēki nevarētu neko nodarīt, augļi jāēd, kad pie debesīm vienlaikus ir gan saule, gan mēness. Savukārt pusnaktī apēsta vīģe padarīs labestīgāku pat visniknāko fūriju. Vīģe ieteicama arī reizēs, kad nervi uzvilkti līdz pēdējam – dusmas pierims un niknuma lēkme noplaks.

Kokosrieksts

No saviem ārzemju brāļiem maģisko iespēju jomā neatpaliek arī kokosrieksts. Nav daudz cilvēku, kam zināmi visi šā tropu rieksta noslēpumi, jo pilnībā tie tiek atklāti tikai izredzētajiem. Tomēr dažas lietas ir vispārzināmas. Piemēram, ar kokosrieksta pienu var panākt iecerētā cilvēka pretmīlestību. Viņš vai viņa tikai jāpadzirda ar šo dzērienu, un – viss kārtībā. Bet tiem, kas alkst uzlabot savu veselību, rītausmā jāapēd kokosrieksts, kuru dilstošā mēness naktī pāršķēlusi šķīsta meitene. Kokosriekstus var nopirkt veikalā, problēma var rasties tikai ar šķīstu meiteni.

Ananass

Vai zināt, kā uz Zemes parādījies ananāss? Leģenda vēsta, ka skaistais persiks un ēnainā egle tik ļoti mīlējuši viens otru, ka izlūgušies dieviem atļauju nekad nešķirties. Un augstākie spēki tos savienojuši uz visiem laikiem – radot neparastu augli ar tik maigu mīkstumu kā persikam un apvalku kā čiekuram. Tā ananāss kļuva par mūžīgas mīlestības simbolu un tieši tāpēc ne tikai palīdz mīlniekiem rast kopīgu valodu, bet arī atbrīvo no nedalītu jūtu mokām. Ar izkaltētu un klusā vietiņā noslēptu ananāsa miziņu var pasargāt māju no ļauniem gariem un cilvēkiem.

Pie visa minētā vēl tikai jāpiebilst, ka ķiršiem, persikiem un bumbieriem piemīt arī spēja uzsūkt negatīvo enerģiju un nodot to tālāk. Tāpēc, pērkot augļus, īpaši tirgū, acis jātur vaļā. Nekad neko nevajag pirkt no tirgotāja, kurš šķiet netīkams. Jāraugās arī, lai pirkumā netiktu ielikts kāds bojāts auglis – tas jau pats par sevi satur negatīvu enerģiju. Piesardzīgi jāizturas arī pret piedāvājumu nogaršot: pozitīva enerģija būs tikai tam auglim, ko pasniedz labestīga cilvēka roka.

 

Avots: 

LA

 

Leave a Comment