Kāpēc mēs turpinām pieņemt lēmumus, kas nav mūsu labā?

Ja mums patiešām ir šīs sastāvdaļas, ir pilnīgi dabiski, ka ir iekšējs konflikts. Ja mēs esam jauni, mēs nevaram tik daudz izmantot superego spēku, tāpēc mēs raudam, pieņemam neracionālus lēmumus, baidāmies no fantastiskām radībām utt. Kad mēs augam, superego un ego palielinās, bet rast līdzsvaru starp visām trim mūsu psihes daļām ir ļoti grūti.

Tāpēc, kā jūs jau esat secinājuši, mēs atkārtoti atkārtojam tās pašas kļūdas, lai gan mēs pilnībā apzināmies, ka mums tas nav jādara.

Savukārt Karls Jungs skaidro, ka mēs visi spēlējam dažādas lomas dažādu sociālo grupu priekšā. Pēc viņa teiktā, viss, ko mēs darām savā dzīvē, mainām maskas, pielāgojamies mūsu videi un kļūstam par labāko grupas daļu.

Masku maiņa notiek kopā ar dzīves vai sociālo modeli. Ļoti bieži šīs „veidnes” var būt destruktīvas vai vienkārši nākt par sliktu daudzu cilvēku iekšējam sev.

Pretošanās un sacelšanās pret sabiedrību vai pat pret sevi, apzināti vai nē, izpaužas tajās pašās kļūdās, ko mēs atkal un atkal darām.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmju šķiršanās iemesli

Protams, mūsdienu filozofija piedāvā diezgan pragmatisku skaidrojumu. Viss, kas mums jādara, lai pārtrauktu mūsu kļūdu atkārtošanu, ir patiesi atpazīt sevi un spēt mainīt. Pirmais un vissvarīgākais solis ir redzēt patiesību, kā tas ir, un pieņemt sevi kā jūs.

Jūsu problēmu slēpšana nepalīdzēs. Viss, kas jums jādara, ir saskarties ar savu iekšējo sevi un pacelt savas vibrācijas. Būdami pozitīvi, pārliecināti un garīgi spēcīgi, jūs neko nedarīsiet slikti.

Otrais solis ir PIEDOT SEV. Jūs vienkārši nevarat mainīties uz labo pusi, ja jūs paliekat pie pagātnes vai jūs atturat sevi no domāšanas par jūsu pagātnes neveiksmēm.

Pēdējais solis ir sapratne. Kad esat pabeidzis šos trīs soļus, jūs neapzināti iegūsiet pietiekamu spēku un pārliecību, lai pārietu uz „pareizo ceļu” un izvairītos no visiem negatīvajiem šķēršļiem, kas liedz jums meklēt personīgo apmierinātību un progresu.

avots: esotericblog

Leave a Comment