Karmu var labot!

Kā mēs definējam karmu? Vismaz Karmu var raksturot kā dzinējspēku, kas liek mums darīt to, ko darām. Visiem mums, kas dzīvo uz Zemes, ir pagātnes karma, ko mēs pārvadājam mūsos.

Mēs vienmēr nesīsim šo karmu, un tas ir tas, kas izlemj mūsu likteni. Mūsu karma ir iemesls, kāpēc mēs esam noteiktās dzīves situācijās; mūsu spējas izraisa mūsu karma.

Ja jūs neticat, ka mēs mantosim mūsu karmu, un tas noved pie mūsu likteņa veidošanās, tad atbildiet uz vienkāršo jautājumu.

Ja nebūtu tādas lietas kā Karma, kāpēc cilvēki, kas neko nedara, bagāti laicīgi cilvēki un tie, kas manto daudz naudas, rada ļoti laimīgu un ērtu dzīvi?

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmju pārstāvji, kas tīra tikai skatam

No otras puses, daudzi no tiem, kas katru grūtu minūti pavadījuši spriedzē, saskaras ar grūtībām.

Mūsu veiktie centieni nav samērīgi ar to, ko mēs gūstam, un mūsu karma izlemj, kas mūs gaida.

Labojiet savu karmu

Šīs zināšanas var šķist daudz un drūmas, un jūs noteikti nevarat mainīt pagātni. Bet ir labas ziņas.

Jūs varat pilnīgi mainīt Karmu, kas vēl nav veidojusies, tas ir, jūs varat mainīt savu likteni un to, kas notiks ar jums.

Galu galā, dzīve uz Zemes nav tik slikta. Jā, mēs redzam ciešanas un sāpes globālā līmenī katru dienu, bet mūsu problēma faktiski ir globālākas. Mēs neredzam trīsdimensiju telpas spēku.

Zemē ir vietas, tā sauktie virpuļi, kas var palīdzēt mums labāk izprast, kas ir laiks un kā tas faktiski darbojas! Visiem cilvēkiem ir viena kopīga problēma, un šī problēma ir lēna. Tas dod mums drošību, bet arī baro mūsu bailes. Mēs baidāmies no pašreizējā.

LASI ARĪ: 3 Visuma vēstules katrai Zodiaka zīmei, kas dos īpašu veiksmi dzīvē

Mēs vēlētos, lai kaut kas notiks ar mums vēlāk, rīt, nākamajā gadā vai varbūt nekad, nekā iet cauri tam, ko mēs neesam sagatavojuši un iet cauri tieši tagad.

Lai to izdarītu, jums ir dziļi jāsaprot jēdziens “laiks” un kā tas darbojas. Kā tas izpaužas mūsu Zemes stundās, minūtēs un sekundēs.

Kad jūs patiesi sapratīsiet laika jēdzienu un esat pietiekami apgaismots, jūs varēsiet sasniegt kaut ko, ko mēs saucam par svēto telpu!

Svētā telpa ir vieta, kur mēs palēninām laiku. Mēs varam noteikt precīzu laiku, līdz mikrosekundēm, un uzzināt, kad sliktā karma mūs uzbruks.

Tiklīdz mēs to zinām, nebūs grūti to mainīt un mainīt sekas!

avots: esotericblog

Leave a Comment