Kāpēc pieredzējušās mājsaimnieces liek lauru lapas uz radiatoriem un kādas priekšrocības tas dod

 

Ādas un matu kopšana

1.Mājās lauru lapu novārījumus un tinktūras pievieno berzēm, maskām, tonikiem un matu skalojumiem.

2.Garšvielas tinktūru var izmantot kā toniku un masku ādai.

3.Lauru tinktūru izmanto, lai pagatavotu ledu atjaunojošām procedūrām. Uz litru verdoša ūdens jums jāņem 10 loksnes un jāļauj brūvēt vairākas stundas. Pēc tam šķidrumu lej veidnēs un sasaldē.

Patīkams aromāts

Lauru aromāts slēpj nepatīkamas smakas un tiek izmantots aromterapijā. Ja vēlaties atbrīvoties no sliktas elpas, jums dažas minūtes jākošļā lauru lapa.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. decembrim: komunikācijā un pārvietojoties ar transportu, ievērojiet piesardzību!

Lasi arī: Es nekad nedomāju, ka mans bērns mani izstums pa durvīm, atstājot mani bez naudas

Lai noņemtu svešas smakas no istabas pirms viesu ierašanās, vienkārši aizdedziet pāris lauru lapas un fumigējiet ar tām istabu. Ziemā lauru lapas ieteicams novietot uz radiatoriem. Garšvielas izdalītais pikantais aromāts izplatīsies visā telpā un piepildīs to ar svaigumu un mieru.

Lauru lapa mājās un maģijā

Lai saglabātu naudu makā, tur jāieliek lauru lapa un trīs reizes jāsaka: “Lieku lauru lapu, lai būtu nauda turpmākai lietošanai!” Lai pasargātu sevi no melnas skaudības un ļaunas acs, kabatā jānēsā trīs lapas. Ja pie ieejas pakārt lauru vainagu, tas kalpos kā talismans pret tumšajiem spēkiem.

Gaidot labās ziņas, viesistabā tika novietotas kūpošas lauru lapas. Sauju lauru lapu savāc maisā un noliek zem spilvena, lai mierīgi gulētu un labi sapņi.

Saņemtā informācija lika aizdomāties. Tā kā šī garšviela ir lēta, būtu grēks neņemt vērā uzticama drauga padomu. Tāpēc pirmais, ko izdarīju, pārnākot mājās, ieliku lauru lapu savā jaunajā makā.

Leave a Comment