Kāpēc pieredzējušās mājsaimnieces liek lauru lapas uz radiatoriem un kādas priekšrocības tas dod

“Lauru lapa mājās ir neaizvietojama lieta!” – teica draudzene un iemeta grozā desmit pakas. “Kāpēc tev tik daudz vajag?!” — Biju pārsteigta un nožēloju teikto, jo atceļā no lielveikala nācās noklausīties veselu “lekciju” par šīs garšvielas labvēlību cilvēka organismam. Ja dažas tautas lauru izmantošanas metodes man šķita absurdas, citas izraisīja neslēptu interesi.

Izrādījās, ka mana draudzene jau labu laiku lieto lauru lapas mājās, ne tikai virtuvē. Draudzene atrada tam pielietojumu tautas medicīnā, maģiskos rituālos, skaistumkopšanā un ikdienā.

Lauru lapas mājās

Pirmkārt, lauru lapa ir noderīgu vielu noliktava. Ja jūs regulāri pievienojat garšvielu saviem ēdieniem, tas palielina imunitāti, uzlabo gremošanu un normalizē…. Lauru lapu garšvielas aktivizē~

Lauru lapa palīdz saaukstēšanās…. Lai to izdarītu, iemetiet sauju lapu kastrolī un pārlejiet to ar verdošu ūdeni. Kad garšviela ir ievilkusi pāris minūtes, pāri vajadzētu elpot, apsedzot ar dvieli. Pret sausu klepu dzer lauru lapu tinktūru.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. decembrim: komunikācijā un pārvietojoties ar transportu, ievērojiet piesardzību!

Lasi arī: Es nekad nedomāju, ka mans bērns mani izstums pa durvīm, atstājot mani bez naudas

Šīs garšvielas novārījumu izmanto, lai izskalotu iekaisušo kaklu. Kāju vannas ir izgatavotas no lauru lapu novārījuma. Šī procedūra palīdz cīnīties ar sēnīti.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment