Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. decembrim: komunikācijā un pārvietojoties ar transportu, ievērojiet piesardzību!

Decembris turpinās, un šonedēļ piedzīvosim negatīvismu no Merkura. Zvaigžņu eksperti mums pastāstīja, ar ko tas draud katrai no zīmēm, kas jādara, lai izvairītos no problēmām un ko sagaidīt.

Merkurs dosies retrogradā 13. decembrī. Tas ļoti negatīvi ietekmēs mūsu enerģiju. Turklāt jāatceras, ka Merkurs ir ceļojumu planēta, tāpēc ceļojot būs jāievēro maksimāla piesardzība vai pat pagaidām jāsēž mājās. Ja trešdien vai turpmākajās dienās kaut kur jādodas ar mašīnu, izmantojiet amuletus automašīnai un vadītājam, lai izvairītos no problēmām.

Auns

Speciālisti iesaka Auniem bieži atrast skaistumu kaut kā ierastā. Tas ir ārkārtīgi svarīgi, jo šajā pasaulē jūs periodiski saskaraties ar nepatīkamām ziņām, cilvēkiem un notikumiem. Šonedēļ šādu tikšanos var būt daudz. Tāpēc labāk šim visam pieiet filozofiski, mācoties no cilvēku vilšanos raisošās rīcības.

Vērsis

Vēršiem ir dzīves principi, kurus viņi ievēro. Dažreiz viņi attālinās no viņiem, taču šonedēļ to nav vērts darīt. Daži cilvēki mēģinās pievilt Vērsi padoties. Ja vēlies ķert tīru vēju, nevis krist galvas spārnos, tad labāk turpināt ticēt tam, kas tavā apziņā jau ir stingri nostiprinājies, neizdomājot sev jaunus noteikumus un nenododot vecos.

Lasi arī: Kādas krāsas kleitu vajadzētu vilkt, lai sagaidītu Jauno gadu, lai savaldzinātu Pūķi un iegūtu viņa labvēlību

Lasi arī: Kad vajag pacienāt mājas gariņu ar pienu, lai viņš tevi mīl un lietas mājā pārstātu pazust

Dvīņi

Viena lieta par Dvīņiem ir droša – šonedēļ viņiem nebūs viegli. No otras puses, grūtības pārskatāmā nākotnē var viņus novest pie kaut kā ļoti svarīga. Tāpat grūtības un problēmas izrādīsies diezgan ievērojams maksājums par sliktu karmu. Nav jābrīnās par citu nodevībām, kā arī viņu negatīvo noskaņojumu. Labāk visas svarīgās lietas darīt vienatnē.

Vēzis

Vēžiem jāpaliek labsirdīgiem un atsaucīgiem – vismaz attiecībās ar tuviniekiem un nozīmīgiem citiem. Zvaigznēm un planētām tas noteikti patiks. Pilnīgi iespējams, ka kāds lūgs Vēžiem izdarīt kaut ko tādu, kam viņi noteikti nevēlas tērēt laiku, taču jums tas ir jāpacieš un jācenšas par to nedusmināt likteni. Par to pārskatāmā nākotnē Vēži nopelnīs dāvanas no Likteņa lēdijas liktenīgu tikšanos veidā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment