Kāpēc tev jāpārstāj savu sirdi atdot nepareizajiem cilvēkiem?

Tā ir interneta joku attēlu sabiedrība, kas sludina, ka ikviens ir pelnījis mīlestību un ir ideāls tāds, kāds ir. Bet kādu mīlestību tad īsti šie cilvēki ir pelnījuši? No kaut kurienes taču tai ir jānāk – un šī kaut kuriene esam mēs.

Vai tu uzskati, ka visi ir pelnījuši tavu mīlestību? Tā ne vienmēr var būt tā siltā mīlestības sajūta, kuras laikā vēderā mīt tauriņi, bet dažkārt beznosacījuma mīlestība nav laba, ja tu izrādi nepareizās jūtas.

Šī sabiedrības problēma māca cilvēkiem, ka visi ir ideāli tādi, kādi viņi ir, un neiedrošina cilvēkus mainīties. Nav standartu. Nav entuziasma tiekties pēc kā labāka, jo esošais scenārijs jau ir gana labs, vai ne? Nepareizi.

Cilvēki melo. Cilvēki krāpj viens otru. Cilvēki apsmej viens otru. Daži cilvēki pret tevi vai tev apkārt esošajiem cilvēkiem slikti izturas. Un, ja mēs nestāsimies viņiem pretī, tad viņi nekad neuzzinās, ka tas, ko viņi dara, ir nepareizi.

Viņi ir kā suns, kas slikti uzvedas un tiek atalgots ar kārumiem, domājot, ka kādreiz viņš gan jau sapratīs, ka tas, ko dara, ir nepareizi. Tas tā nedarbojas.

Tie, kuri piestrādā pie sevis uzlabošanas, ir tavas mīlestības vērti. Tie ir cilvēki, kuri tavā labā gatavi darīt visu, negaidot neko pretī. Tie ir cilvēki, kuri par tevi rūpēsies tā, it kā tu būtu viņu pašu miesa un gars. Viņi ir tie, kuri iet uz kompromisiem un cīnās par tevi.

Tie ir cilvēki, kuri ir tavas mīlestības vērti.

Noteikti būs ļaudis, kuri runās par psiholoģiskām problēmām un lietām, ko cilvēki nevar kontrolēt. Ir arī tādi, kuriem ir bijusi smaga bērnība vai traumatiska pieredze, kas ietekmējusi viņus, bet tas nenozīmē, ka šie cilvēki ir pelnījuši būt mazāk mīlēti.

Lai saņemtu pelnīto mīlestību, ir jāuzstāda standarti. Lai saņemtu vēlamo, cilvēkam ir jāstrādā pie sevis uzlabošanas.

Pārstāj ziedot savu laiku, ķermeni un sirdi veltīt tiem cilvēkiem, kuri to nav pelnījuši. Paaugstini standartus sev un saviem draugiem. Paaugstini standartus tam, ko tu sagaidi no cilvēkiem, kuriem tu ļauj ienākt savā dzīvē.

Dod visiem iespēju nopelnīt to, ko tu viņiem spēj dot, bet nedod to nevienam par velti, jo citādi tu paliksi bešā.

Avots: www.yourtango.com

Leave a Comment