Kāpēc tieši šīs četras zvaigžņu zīmes krāpj biežāk nekā citas

Pēc zvaigžņu ekspertu domām, Zvaigžņu zīme ietekmē ne tikai cilvēka rakstura īpašības, bet pat viņa noslieci uz nodevību. Patronizējošie zvaigznāji deva zināmas pieķeršanās un noturības pazīmes, kādam – vieglu tieksmi uz mīlas piedzīvojumiem. Un ir četras Zvaigžņu zīmes, kuru pārstāvjus zvaigznes ir apveltījušas ar tik mīlošu temperamentu, ka viņu lojalitāte drīzāk ir izņēmums, nevis likums.

Ir zināms, ka papildus Saules un Mēness ietekmei katrs cilvēks piedzīvo planētas ietekmi. Šī planēta ir mūsu zvaigznāja patrons, kas pati pielāgojas Zvaigžņu zīmju iezīmēm. Planētas enerģijas un zvaigznāja kombinācija nosaka daudzas cilvēka īpašības un tieksmes, tostarp mīlestības uzvedību. Identificējuši šo modeli, zvaigžņu eksperti ir identificējuši četras visnepareizākās Zvaigžņu zīmes.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: daudziem dzīvē sāksies baltā līnija!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: esiet gatvai rīkoties un ķert iespējas!

Dvīņi. Valdošā planēta ir Merkurs. Nepastāvīgajiem un vējainajiem Dvīņiem pastāvīgi ir vajadzīgs saviļņojums. Patronizējošā planēta papildus pozitīvajām īpašībām apveltīja Dvīņus ar tieksmi uz intrigām un maldiem, un bieži vien tieši ar šādu rīcību viņi smeļas vajadzīgās emocijas. Parasta garlaicība var novest šīs zīmes pārstāvjus uz nodevību: garlaicība no tā, ka viss ir kārtībā, no tā, ka attiecības attīstās pārāk gludi… Un viltība ir drošs veids, kā kliedēt ilgas un iegūt daļu no spilgtām sajūtām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment