Kāpēc viņš klusē?

Kāpēc sievieti satrauc klusējošs vīrietis?

Viņai liekas, ka vīrietim kaut kas prātā;

Viņš kaut ko slēpj

Viņš ir palicis vienaldzīgs

Viņš negrib padalīties ar viņam nozīmīgo

Viņš ir vienaldzīgs, nemīl

Viņš ir dusmīgs

Viņš ir par kaut ko satraukts.

Sieviete bieži vien spriež pēc sevis, jo tieši viņa klusē šādās situācijās. Viņa apklust, kad ir aizvainota, sadusmota vai satraukta. Lai kliedētu emocionālo spriedzi, viņai vajag izrunāties. Vajag tikai sākt, un problēmas sāk atkāpties, procesā vienlaicīgi notiek gan situācijas apdomāšana, gan atrodas problēmas risinājums.

Vīriešiem tas ir savādāk. Problēma prasa klusējošu apdomāšanu. Ja vīrietim dzīvē ir kāds jautājums, viņš vēlas no sākuma to izpētīt, izanalizēt, bet pēc tam izteikt savas domas.

Bet ne visi vīrieši ir klusētāji. Citi ne par matu neatpaliek no sievietēm, kas pastāvīgi par kaut ko runā. Pļāpīgi vīrieši parasti ir iedomīgi un tukši. Viņi runā, tā vietā, lai bez liekiem vārdiem, ņemtu iniciatīvu savās rokās un padarītu sievieti laimīgu.

Īsts vīrietis visbiežāk ir mazrunīgs

Sievietes dažreiz sapņo par mazrunīgiem vīriešiem, un kuri spēj uzņemties atbildību un bez bravūras un ilgām sarunām pieņem lēmumus. Viss tāpēc, ka šādi vīrieši vienmēr atbild par saviem vārdiem.

Mazāk vārdu- vairāk darbu, klusēšana- zelts. Šajās parunās – visa tautas gudrība par klusēšanas īsto vērtību.

Dažreiz ir ļoti grūti noklusēt, īpaši, ja jūs aizskar vai notiek kaut kas īpašs. Māka noslēpt pārsteidzīgas emocijas, izturība, miers – spēcīga vīrieša rakstura pazīmes. Spēja nemest vārdus vējā tiek novērtēta tik pat augsti, kā spēja atbildēt par pateikto. Tā vietā, lai apvainotos uz saviem klusējošiem vīriešiem, sievietēm vajadzētu lepoties ar viņu nosvērtību un emocionālo mieru, kura tik bieži nepietiek emocionālām un aktīvām sievietēm. Klusēšana daiļrunīgāk par vārdiem runā sievietei par vīrieša mīlestību, ja to vīrietis pierāda ar darbiem.

Daudzi vīrieši viegli atzīstas mīlestībā un izdāļā solījumus, par kuriem aizmirst jau nākamajā dienā. Viņu vārdu vērtība, paši saprotat, ārkārtīgi zema.

Bet arī klusēšanai ir otra puse. Tā var būt tikai maska. Klusētāji savā mērā ir tumšie zirdziņi. Kā rezultātā, tuvāk ar viņiem kontaktējoties, viņi var izrādīties pavisam citi, nekā mēs viņus iedomājāmies. Ne velti saka, gribi izskatīties gudrs- klusē.

Klusēšana bieži vien cilvēkam palīdz saglabāt noslēpumainu nozīmīgumu, bet pļāpāšana  parāda uz visām viņa vājībām. Protams, lai uzzinātu, kas slēpjas cilvēkā, agri vai vēl būs nepieciešams ar viņu runāt.

Kā panākt, lai vīrietis, kurš visu laiku klusē, runātu?

Izejot no vērojumiem, parasti klusējošs vīrietis atdzīvojas, ja pamana, ka viņa dāma aizdomīgi klusē. Viņš pēkšņi mainās ar savu dāmu vietām un sāk uztraukties, un mēģina sev izskaidrot viņas pēkšņo kliedzošo klusēšanu.

Ja jūs gribat, lai viņš runātu vairāk, mazliet paklusējiet. Un ieilgušā pauzē noteikti radīsies potenciālu atšķirība, kas izprovocēs daiļrunības uzplaiksnījumu jūsu klusētājam un atklās viņa rakstura jaunas šķautnes.

Klusēšana ir dažāda

Dažreiz attiecības starp vīrieti un sievieti zaudē aktualitāti, sevi izsmeļ, un viņam nav ar jums par ko runāt. Vai nu viņš negrib to darīt, tāpēc, ka zina, ka jebkurš dialogs pārvērtīsies strīdā, bet emocionālais konflikts nogurdina abus.

Ļoti bieži strīdus gadījumos sieviete nedod iespēju vīrietim apzināt to, ko viņa ir teikusi. Viņa steidzas izdarīt secinājumus, aizskar un nemitīgi vīrieti kritizē. Un visbeidzot, noved strīdu līdz tādai pakāpei, ka viņam zūd jebkāda vēlme tikt skaidrībā ar situāciju, pieņemt mērus, izlabot situāciju. „Lai ātrāk viņa apklustu!”- domā viņš. Un apklust uz ilgu laiku. Tādos gadījumos mēģināt ar viņu runāt var beigties par ar šķiršanos.

Bez tam, pasaulē, kas ir pilna ar stresu, vīrietis dažkārt tā nogurst, ka viņam nav spēka sarunai. Atteicieties pret to ar sapratni. Vienkārši dodiet viņam iespēju atpūsties, sniedziet savu uzmanību un maigumu, rūpes. Atpūties no saspringtas darba dienas, atjaunojot spēkus un līdzsvaru, viņš noteikti jūs uzrunās, pastāstīs par saviem piedzīvojumiem, kas viņam prātā, par ko sapņo un ko vēlas.

Nebaidieties no sava vīrieša klusēšanas un neaizmirstiet, ka augstākā valodas pakāpe radnieciskām dvēselēm ir klusēšana, kas nevienu nenomāc, bet bez vārdiem mums sniedz pašu svarīgāko un nepieciešamāko informāciju.

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment