Karmiskā prognoze pēc dzimšanas datuma: uzzini vai tu maksā par saviem vai svešiem grēkiem, lai tā vietā baudītu dzīvi

Pirmkārt, mēs vēlamies vērst jūsu uzmanību uz to, ka jūsu dzimšanas datums nekādā gadījumā nav tikai cipars. Katrs no mums nāk šajā pasaulē stingri noteiktā laikā ar iepriekš noteiktu mērķi. Varbūt kādam būs jāpabeidz savas pagātnes iemiesojuma lietas, kādam dzīve dos skarbu mācību par vecām kļūdām, un kāds sāks visu no nulles. Lai kā arī būtu, mūsu karmiskā prognoze pēc dzimšanas datuma palīdzēs jums nedaudz izprast jūsu pagātnes iemiesojuma noslēpumus un pavērs nākotnes plīvuru.

No 21. marta līdz 19. aprīlim – garīgās atmodas laiks

Padomāsim par to, ko mēs parasti darām no rītiem, kad pamostamies, un ko viņi mums tik ļoti cenšas iepotēt skolā fizkultūras stundās? Pareizā atbilde ir uzlāde. Pēc vienkāršiem fiziskiem vingrinājumiem visas dienas garumā jūtamies svaigāki un enerģiskāki kā jebkad. Tātad, ja saskaņā ar karmisko prognozi jūs esat dzimis garīgās atmodas periodā, tad tas nozīmēs, ka jūsu zemes iemiesojums šajā dzīvē ir apveltīts ar milzīgu enerģijas potenciālu. Daba jums ir devusi ļoti bagātu iekšējo pasauli, tāpēc ir pienācis laiks to izmantot.

20. aprīlis līdz 20. maijs  – garīgās izaugsmes laiks

Kas mums visiem ir vajadzīgs, lai augtu? Pareizs veselīgs uzturs un vitamīni. Un, protams, jūsu personīgā telpa. Cilvēkiem, kas dzimuši pēc karmiskās prognozes garīgās izaugsmes periodā, tāpat kā nevienam citam, ir nepieciešama savas individuālās telpas izolācija. Tie ir indivīdi ar stingriem principiem, kuri uzskata savus uzskatus par gandrīz vienīgajiem patiesajiem. Tāpēc ļoti bieži viņiem nākas saskarties ar situācijām, kad viņu intereses ir pretrunā ar citu interesēm.

Lasi arī: Naudas dienas saskaņā ar zvaigžņu zīmi: kurās dienās jums uzsmaidīs finansiālā veiksme

21. maijs līdz 20. jūnijs – labklājības un attīstības laiks

Katra cilvēka daba, protams, ir individuāla. Tātad cilvēkiem, kas dzimuši garīgās ziedēšanas periodā, ir raksturīgas darbības, kurās prāts un sirds ir pretrunā viens ar otru. Tie ir cilvēki, kuri bieži ir pakļauti dziļai pašpārbaudei. Viņu dzīves mērķis ir panākt iekšējās harmonijas sajūtu. Galvenais ieteikums – necenties jaukt darbu ar mīlestību. Personīgajā dzīvē jums jāvadās tikai pēc jūtām, bet darbā – pēc saprāta.

21. jūnijs līdz 21. jūlijs – garīgās ilgmūžības laiks

Saskaņā ar karmisko prognozi pēc dzimšanas datuma, šis ir gada gaišākais un mierīgākais laiks. Cilvēkiem, kas dzimuši šajā periodā, ir viegli sasniegt savus mērķus. Bieži vien viņiem ir analītisks domāšanas veids, kas ļauj aprēķināt jebkuru situāciju daudzus soļus uz priekšu. Bieži vien viņiem var kļūt garlaicīgi fakts, ka dzīve rit raiti un mēreni, kas mudina viņus nožēlot pagātni caur pašsajūtu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment