Karstais laiks, piepampušas kājas? Saki tam NĒ!

 

  1. Kumelīšu eļļa – Vienkārši masējiet kājas ar šo eļļu un baudiet nomierinošo un relaksējošo sajūtu. Tās pretiekaisuma īpašības, palīdz mazināt pietūkumu kājās. Plus tam, ka tas viss sniedz ļoti patīkamu sajūtu.
  2. Vanna ar karsto un auksto ūdeni – šis ir viens no visvienkāršākajiem veidiem kā tiks galā ar nepatīkamo tūsku kājās. Ir nepieciešams tikai ūdens.  Jāiemērc pietūkušās kājas aukstā ūdenī uz 3 minūtēm, bet pēctam karstā ūdenī uz minūti. Jāatkārto tas atkal un atkal līdz jutīsiet atvieglojumu kājās.
  3. Ābolu etiķis – Jāsajauc 200ml ābolu etiķis ar 200ml ūdens. Jāiemērc dvielis šajā maisijumā, jāizņem un nedaudz jānospiež, tad aptiniet uz pietūkušajām kājām.  Turiet šo kompresi 20-30 inūtes.  Šis etiķis palīdz atbrīvoties no pietūkuma. Turklāt tas atbrīvos jūsu ādu no nelabvēlīgajām baktērijam un citām nepatīkamām kaitēm.

     4. Jūras sāls – Sataisam vanniņu kājām: beram 60 gramus jūras sāls vanniņā, kas piepildīta ar siltu ūdeni. Iemērcam  kājas uz aptuveni 15 – 20 minūtēm. Jūras sāls ne vien palīdzēs atbrīvoties no tūskas, bet arī atbrīvos kājas no nepatīkamā aromāta un mīkstinās ādu.Ja jums šī kāju tūska nav regulāra problēma, tad varat izpausties un mēģināt augstāk minētām procedūras. Tās noteikti palīdzēs.

Padalieties ar šo ziņu, jo šajā vasaras periodā noteikti šī problēma skar ļoti daudzus.

AVOTS

Leave a Comment