Kāršu horoskops: Pēc kādiem likumiem spēlē Ercens un Džokers?

12

Ercena dūzis – slāpes pēc mīlestības

Ercena dūža atslēgvārds ir slāpes pēc mīlestības, taču šai kārtij ir raksturīga arī naudas kāre, jo tās karmiskā kārts ir kārava dūzis. Daudzi cilvēki, kam ercena dūzis ir dzimšanas kārts, dzīvē gūst lielus panākumus kā rakstnieki un radoši darbinieki citās jomās. Viņi atrodas divu dūžu ietekmē, kas padara viņus impulsīvus.

Ercena dūzis ir īsts vīrišķības un drosmes simbols – tā ir viena no viņa galvenajām iezīmēm. Tas, kas ercena dūžiem bieži pietrūkst, ir viedums, kurš apvienojumā ar viņiem piemītošo drosmi palīdzētu ātrāk gūt panākumus. Lai būtu veiksmīgi, ercena dūžiem ir jārīkojas pacietīgi un mazāk jāriskē.

Ercena dūži ir apveltīti ar lielu garīgo potenciālu, taču no ceļa viņus bieži novirza neizlēmība un slēptas kaislības. Ercena dūžiem nepieciešams pārvarēt bailes no naudas trūkuma – tikai tad viņi iegūs iekšēju mieru, kas nepieciešams panākumiem.

Ercena dūžiem ir jāattīsta sevī pateicības jūtas liktenim, lai gan viņi liek akcentu uz nepieciešamību krāt naudu un jaunu lietu iegādi. Šie cilvēki bieži sasniedz savus mērķus un gūst lielus finanšu panākumus.

Ercena dūžiem ir jābūt piesardzīgiem, nedrīkst neiekrist galējībās un darboties vienlaikus vairākos virzienos, jo pretējā gadījumā viņus gaida materiālas problēmas un stiprs stress.

Ercena dūžiem ir milzīgs radošais potenciāls, taču viņiem piemīt arī neizlēmība un nemierīgums. Atpūta no darba šiem cilvēkiem ir kā ārstniecisks balzams. Ercena dūžiem patīk daudzveidīgums darbā, un viņiem sava dzīve un darbs jāveido tā, lai nezaudētu elastīgumu.

Daudzi ercena dūži sasniedz slavu, darbodamies radošajā laukā. Viņi varēs izvairīties no daudzām emocionālām un psihiskām problēmām, ko nes līdzi iepriekšējā inkarnācija, ja pievērsīsies metafizikai un pašizziņai. Ja ercena dūži koncentrēsies uz garīgās jēgas meklējumiem, tad vēlīnie dzīves gadi viņiem būs vislaimīgākie.

Ercena dūži ir cilvēki ar nemierīgu dvēseli; par lielāko krustu viņiem var kļūt pastāvīga vērtību maiņa. Lai iemantotu dvēseles un sirds mieru, ercena dūžiem ir jāizvairās no nepastāvības un nesakārtotas dzīves. Augstāko balvu viņi saņems tad, kad atradīs nesavtīgas pašatdeves iespēju.

Ercena divnieks – mīlas sakaru kārts

Ercena divniekiem piemīt gribasspēks – viņi pārliecināti par savu rīcību un nepieņem, ka viņus vada citi. Daba ercena divniekus apveltījusi ar izcilu prātu un nepiesātināmu zinātkāri, kas veicina intensīvu intelektuālo attīstību.

Ercena divniekiem ir raksturīga liela vajadzība pēc komunikācijas ar cilvēkiem un ļoti augsti, dažkārt nereāli ideāli attiecībā uz mīlestību un laulību. Ercena divnieki vienmēr dod priekšroku citu cilvēku sabiedrībai, nevis vienatnei. Viņi var tik ilgi, cik nepieciešams gaidīt vienīgo viņiem vajadzīgo cilvēku, lai dāvātu tam absolūtu un uzticamu mīlestību. Tomēr vairākos gadījumos ercena divnieki var būtiski attālināties no tā, ko vēlējušies, ja skarbā realitāte satricina viņu trauslos ideālus. Ercena divniekiem nepieciešams attīstīt praktiskāku pieeju mīlestībai, kas var nest viņiem lielu labumu.

Ercena divniekiem dzīve ir visnotaļ laimīga, it īpaši materiālās labklājības un biznesa jomā, tomēr visās lietišķajās attiecībās viņiem ir jābūt uzmanīgiem. Lai izvairītos no problēmām, nepieciešams ļoti precīzi noformēt finanšu vienošanās. Turklāt iespēju robežās nedrīkst jaukt darba attiecības ar personīgo dzīvi.

Ercena divnieki parasti dod priekšroku turīgu un ietekmīgu cilvēku sabiedrībai. Laiku pa laikam ercena divniekus piemeklē bažas finanšu lietu jomā, tāpēc nepieciešams sekot līdzi tam, lai tas neietekmētu viņu veselību un labklājību.

Ercena divniekiem nāktu par labu, ja viņi apgūtu metafiziku. Daudzi ercena divnieki ir apveltīti ar mediju spējām un var tās izmantot prieka pēc vai lietas labā. Visiem ercena divniekiem ir nosliece pret sevi un citiem attiekties pārāk prasīgi un praktiski.

Ercena trijnieks – dažādība mīlestībā

Ercena trijnieka simbols ir Ādama un Ievas izdzīšana no paradīzes. Viņu izdzīšanas iemesls bija pakļaušanās kārdinājumam, un šo kārdinājumu ercena trijnieks atspoguļo dažādos līmeņos. Ercena trijnieka pieredzi var salīdzināt ar pirmo izsēšanos uz kādas svešas planētas, kur patstāvīgi nepieciešams pārdomāt katru savu soli.

Ercena trijniekiem raksturīga neizsmeļama zinātkāre un viņi ir apveltīti ar izcilām prāta spējām, kas ļauj novērtēt un analizēt visu, kas nonāk viņu redzeslaukā. Ercena trijnieki prot lieliski komunicēt un sadarboties ar abu dzimumu pārstāvjiem.

Darbā ercena trijnieki ir progresīvi. Nereti viņiem izdodas uzlabot savu finansiālo un dzīves stāvokli, pateicoties ceļojumiem vai profesionāliem jaunievedumiem. Ercena trijnieki ir ļoti čakli un gūst panākumus jebkurā jomā. Taču – lai justos laimīgi, viņiem bieži jāceļo vai pastāvīgi kaut kas jāmaina savā dzīvē. Ercena trijniekiem ir lielisks radošais potenciāls un māksliniecisks talants. Prasme pašizpausties ir viena no viņu spilgtākajām iezīmēm.

Divas svarīgākās mācībstundas, kuras ercena trijniekiem ir dzīvē jāapgūst, ir šādas: jāpārvar bailes no trūkuma un jāpārvērš sava neizlēmība radošā attieksmē pret darbu. Ercena trijniekiem ir jānotic, ka nepieciešamības gadījumā viņi vienmēr varēs atrast iztikas līdzekļus. Bažas attiecībā uz naudu skaidrojamas ar to, ka ercena trijnieki nekādi nevar izlemt, kas viņiem dzīvē ir vissvarīgākais.

Ercena trijniekam ir daudz dažādu ideju, bet nevienu no tām viņš neīsteno līdz galam un neiegūst materiālu stabilitāti. Tāda pati neizlēmība var būt par iemeslu grūtām un karmiski noteiktām mīlas attiecībām, kurās ercena trijnieki saskaras ar cilvēkiem, kam ir līdzīgas rakstura iezīmes un kuri liek šaubīties, par to, vai viņi tiek mīlēti.

Ja ercena trijnieks apzināsies stabilitātes vērtību dzīvē, viņa radošās spējas pārtaps par īstu talantu, kas ātri aizvedīs pie izvirzītā mērķa. Apgūstot to, ka dot ir tikpat labi kā saņemt, ercena trijnieks kļūs laimīgs pašatdevē. Ja viņš pievērsīsies metafizikas vai reliģijas jautājumiem, tad sasniegs vēl lielāku harmoniju un iekšēju mieru.

Ercena četrinieks – laulības un ģimenes kārts

Ercena četrinieks tiecas atrast stabilitāti un uzticamību gan attiecībās ar draugiem, gan ģimenes locekļiem. Cilvēkiem, kas ercena četrinieks ir dzimšanas kārts, raksturīgi augsti ideāli mīlestībā un romantiski priekšstati par ģimenes dzīvi.

Ja šie ideāli izrādās nesasniedzami, ercena četrinieki stipri cieš un var uz ilgu laiku noslēgties sevī, meklējot mierinājumu. Taču tad, ja šiem cilvēkiem izdodas savienot savus ideālus ar reālistisku skatījumu uz pasauli, viņi var sasniegt patiesu laimi ģimenes un mīlas dzīvē.

Ercena četrinieki spēj intuitīvi sajust, kam nepieciešama viņu palīdzība un atbalsts, un dāsni sniegt šo atbalstu, pat neņemot vērā savas personīgās intereses. Šādi ercena četrinieki kļūst par laimīgākiem cilvēkiem un retāk savā dzīves ceļā saskaras ar vilšanos.

Daudzi ercena četrinieki ir dzimuši dziednieki un aizgādņi. Apkārtējie meklē pie viņiem mierinājumu bēdu brīžos. Ercena četrinieki var sevi pilnībā izpaust pašatdevē un rūpēs par citiem cilvēkiem. Viņi arī labi tiek galā ar darbu grupās un organizācijās, un bieži vien izrādās lieliski skolotāji.

Daļai ercena četrinieku piemīt izcils intelekts un zinātniski tendēts prāts. Turklāt viņi prot rīkoties ar naudu. Ja ercena četriniekiem dzīvē pietrūkst laimes un veiksmes, viņi vainot nevar nevienu citu, izņemot paši sevi. Cilvēkiem, kam ercena četrinieks ir dzimšanas kārts, ieteicams pievērst lielāku uzmanību savai fiziskajai un garīgajai Vese***ai.

Visiem četriniekiem ir nosliece uz despotismu, un ercena četrinieki nav izņēmums. Šie cilvēki tiecas turēt savu ģimeni zem kontroles, lai nezaudētu, viņuprāt, galveno dārgumu dzīvē – ģimenes vienotību. Taču – ja ercena četrinieki šajā ziņā pārcentīsies, viņus gaida smagas ciešanas laikā, kad viņu bērni vēlēsies kļūt patstāvīgi.

Ercena četrinieki bieži cenšas kontrolēt arī tuvus draugus, lai ienestu viņu dzīvē lielāku stabilitāti. Tā ir negatīva īpašība, un no tās labāk tikt vaļā. Lai ko arī nedomātu ercena četrinieki, ne tuvu ne katram cilvēkam uz pasaules nepieciešama aizbildnība un pastāvīgas rūpes.

Ercena četrinieki ir apveltīti ar īpašiem fiziskajiem dotumiem, un tad, ja viņi tos attīstīs, spēs dzīvē gūt lielus panākumus. Parasti vislabākos rezultātus ercena četrinieki sasniedz tad, kad izvēlas vienu darbības virzienu un nemitīgi dodas uz priekšu, lai sasniegtu rezultātu.

Daudziem ercena četriniekiem ir lemts sasniegt nozīmīgu stāvokli savā profesionālajā sfērā, tomēr ceļā uz panākumiem viņus gaida problēmas, kas saistītas ar naudu un varu. Svarīgs solis ercena četrinieku attīstībā ir mīlestība pret citiem cilvēkiem un rūpes par viņiem. Uz šā stiprā pamata balstās visa viņu labklājība.

Ercena piecinieks – emocionāls piedzīvojumu meklētājs

Visiem pieciniekiem ir jānodarbojas ar kādu konkrētu lietu, ja viņi vēlas dzīvē sasniegt stabilus panākumus. Ercena piecinieki šajā ziņā nav izņēmums. Kārava četrinieks kā viņu karmiskā kārts norāda uz to, ka ercena pieciniekiem ir problēmas uzticamības un aizsardzības jomā, kas var ilgt visu dzīvi, ja viņi tās neapzinās.

Vislielākās ercena piecinieku bažas attiecas uz finanšu jomu. Smags darbs un piesaiste vienai jomai vienmēr atnesīs ercena pieciniekiem panākumus. Jautājums ir tikai par to, vai viņi spēs pietiekami ilgi noturēties vienā vietā, lai sagaidītu apbalvojumu.

Daudziem no viņiem tas izdodas, taču bieži vien ne viegli un dabiski. Ercena piecinieki grib izbaudīt visu, ko var sniegt nauda un mīlestība. Bet kā gan viņi to var īstenot, ja ir piesaistīti vienai dzīves vai darbavietai? Izeja var būt viena – profesija vai nodarbošanās veids, kas saistīts ar ceļojumiem. Bieži un dažādi ceļojumi ir tieši tas, kas nepieciešams ercena pieciniekiem. Parasti viņi ir gatavi doties vienalga kur.

Būdami pēc dabas meklētāji, ercena piecinieki atrodas pastāvīgos jaunu un dažādu attiecību ar cilvēkiem meklējumos. Parasti ikvienas jaunas attiecības ercena pieciniekiem ir kārtējā dzīves pieredze. Līdzko ercena piecinieki saņem pilnīgu apmierinājumu no komunikācijas ar cilvēku vai no jūtām pret viņu, viņi bez svārstīšanās var doties tālāk.

Vairāki ercena piecinieki nav izvēlīgi iepazīšanās ziņā un attiecībā pret partneri neizjūt nekādas saistības. Taču dažkārt viņu dzīves pieredzes meklējumi var tikt apmierināti, dodoties ceļojumos uz citām valstīm. Ercena masts līdztekus mīlas attiecībām ir saistīts arī ar māju un ģimeni. Lai apmierinātu savu kāri pēc jaunā, ercena piecinieki var iegādāties ārzemēs jaunas mājas un visur izveidot draudzības saites.

Ercena piecinieku otrā karmiskā kārts ir kreiča piecinieks, bet Saturna kārts dzīves komplektā – kārava piecinieks. Tas padara ercena pieciniekus nemierīgākus par citiem pieciniekiem. Vispār viņu dzīves komplektā gandrīz visas kārtis ir ar nepāra skaitļiem – tas liecina, ka ercena piecinieki ir radoši un elastīgi cilvēki.

Daudziem no viņiem piemīt māksliniecisks talants, kas izpaužas vai nu profesionālajā darbībā, saziņā ar mīļotajiem cilvēkiem vai dažādās mājas nodarbēs. Ercena piecinieki ir apveltīti arī ar garīgo ideju un principu izpratni, bet daži – pat ar neparastām psihiskajām spējām, piemēram, spēju acumirklī veikt sarežģītus matemātiskus aprēķinus vai izcilu fotogrāfisko atmiņu.

Liels skaits kāršu nepāra skaitļiem atspoguļo īpaši asas situācijas un problēmas, kuras jāatrisina, pamatojoties uz garīgajiem principiem. Piemēram, divi deviņnieki Marsa un Plutona pozīcijās liecina, ka ercena pieciniekiem bieži jāatsakās no savām vēlmēm un kaislībām, lai galu galā iegūtu vēlamo. Ja ercena piecinieki mēģina lietas risināt citādā veidā, viņus bieži piemeklē vilšanās.

Galu galā cilvēki, kuru dzimšanas kārts ir ercena piecinieks, iemācīsies iet pa ticības ceļu, ko simbolizē pīķa septiņnieks – viņu kosmiskā apbalvojuma kārts. Viņi apzināsies – ja sekos saviem īpašajiem principiem un būs godīgi paši pret sevi, dzīvē viss pavērsīsies uz labo pusi.

Līdzko ercena piecinieki sāk izprast savu dzīves pieredzi, viņi iegūst vēlamo viedumu, kas bieži vien izraisa atbildību par citiem. Daudzi ercena piecinieki kļūst par brīnišķīgiem skolotājiem, sniedzot citiem savā dzīves ceļā iegūto gudrību.

Ercena sešinieks – miera uzturētāja kārts

Šī ir kārts, kas atbild par mieru, harmoniju un stabilitāti ģimenē. Cilvēki, kas dzimuši ercena sešinieka ietekmē, apzinās “mīlestības likumu” un cenšas uzturēt harmoniju savstarpējās attiecībās. Daļa ercena sešinieku ir pārāk konservatīvi un necieš pārmaiņas un satricinājumus. Dažkārt tas var viņus noturēt kopā ar neatbilstošu partneri ilgāk, nekā viņi paši to vēlas.

Parasti ercena sešinieki gūst panākumus gandrīz jebkurā darbības jomā, lai gan brīžiem jūtas nenovērtēti. Viņu panākumu pamatā ir intelektuālās spējas, erudīcija un sabiedriskums. Raksturīgi, ka ercena sešinieki sasniedz vairāk, ja izvēlas kādu vienu darbības jomu un dodas uz priekšu, nenovirzoties no mērķa.

Cilvēki, kam ercena sešinieks ir dzimšanas kārts, ir spējīgi apgūt teju visu. Viņiem piemīt iedzimts radošais talants. Daudzi ercena sešinieki labi sevi izpauž kā dizaineri un mākslinieki vai radošas finanšu plānošanas jomā. Ercena sešinieki ir visai uzņēmīgi, un viņiem nekad netrūkst labu ideju.

Ercena sešinieki ir nākuši šajā pasaulē, lai samaksātu karmisko parādu, kas saistīts ar mīlestību, lai iemācītos piedot un aizmirst aizvainojumus. Ja viņiem tas izdodas, viņi var pacelties līdz garīgās apgaismības virsotnēm. Ercena sešinieki cenšas nekad dvēseliski neievainot citus cilvēkus. Viņi ir visnotaļ dāsni un atsaucīgi, vienmēr gatavi dalīties mīlestībā ar apkārtējiem.

Kad ercena sešinieks jūt, ka pret viņu vai kādu citu rīkojas netaisnīgi, izpaužas viņa dabas agresīvā puse. Šādās situācijās ercena sešinieks darbojas ar pilnu sparu, lai netaisnību novērstu. Šo savu agresīvo pusi viņš var izmantot arī lietišķu problēmu risināšanā vai nodarbojoties ar sportu. Ercena sešinieki spēj saglabāt ārēju nesatricināmību pat vissīvākajā cīņā.

Vairāki ercena sešinieki konstatē, ka viņiem dzīvē ir īpaša misija, kuras būtība ir dāvāt mīlestību citiem cilvēkiem. Apzinoties to, ercena sešinieki iegūst patiesu laimi un nokļūst augstākajā pašizpausmes līmenī.

Ercena septiņnieks – garīgās mīlestības kārts

Ercena septiņniekiem dzīvē gaidāmi grūti patiesības meklējumi mīlestības un personīgo attiecību jomā. Viņu dzīves komplektā ir divi deviņnieki, un tas nozīmē, ka ercena septiņniekam ir jāpabeidz liels dvēseles evolūcijas cikls un jātiek vaļā no savu laiku nokalpojušiem paradumiem, kuri traucē pāriet uz nākamo līmeni.

Ercena septiņniekiem ir jāiemācās atbrīvoties no pārmērīgas pieķeršanās un jākļūst dāsniem pret citiem cilvēkiem. Zemākajā līmenī ercena septiņniekus var mocīt aizdomīgums, skaudība un greizsirdība, kas būtībā ir tikai iekšējās trauksmes projekcijas.

Augstākajā līmenī ercena septiņnieki ir lieliski padomdevēji un palīgi; viņi spēj nest lielus upurus citu cilvēku laimes labā. Cilvēks, kas kam ercena septiņnieks ir dzimšanas kārts, vienmēr jūs sapratīs un jutīs līdzi. Lai sasniegtu laimi un iekšējo harmoniju, ercena septiņniekiem ir jāatrod veids, kā dalīties ar pasauli savā bagātībā. Parasti šī dalīšanās izpaužas skolotāja, padomnieka vai konsultanta darbā.

Ercena septiņniekiem ir rūpīgi jāseko līdzi savai Vese***ai, jo smagā karma no iepriekšējām inkarnācijām viņiem var izpausties fizisku slimību veidā. Problēmas ar veselību, kādas piemeklē ercena septiņniekus, prasa pilnīgu vai daļēju dzīvesveida maiņu. Piemēra, viņiem var rasties nepieciešamība aiziet no esošā darba, kas saistīts ar biežām stresa situācijām.

Nereti ercena septiņnieki šajā dzīvē ienāk ar zināmiem ieradumiem, kas izveidojušies iepriekšējās inkarnācijās. To vidū var minēt, piemēram, smēķēšanu. Tikt vaļā no šiem ieradumiem ir ārkārtīgi grūti, taču tieši tāds ir ercena septiņnieku uzdevums.

Interesanti, ka daudzi ercena septiņnieki vīrieši strādā finanšu sfērā. Ercena septiņnieka ietekmē ir dzimuši daudzi veiksmīgi uzņēmēji un menedžeri. Gan vīrieši, gan sievietes, kam šī ir dzimšanas kārts, ir visnotaļ godkārīgi un neatlaidīgi un prot veidot karjeru. Viens no ercena septiņnieku uzdevumiem ir panākt līdzsvaru starp tiekšanos pēc materiāliem panākumiem un vēlmi pēc godīguma draudzības un mīlestības attiecībās. Spēcīgā godkāre dažkārt var nonākt konfliktā ar centieniem pēc harmonijas partnerattiecībās.

Ercena septiņniekiem ir dāsni jādalās ar citiem cilvēkiem savās zināšanās un mīlestībā. Tikai tā viņi sasniegs mīlestības augstāko pakāpi, kurā nav nekādu ierobežojumu.

Ercena astoņnieks – emocionālā spēka kārts

Ercena astoņnieks ir “mīlestības spēka” kārts. Tās pārstāvjiem ir jāiemācās atbilstoši rīkoties ar savu spēku un just atbildību par tā pielietošanu. Ercena astoņniekiem piemīt nepārvarams šarms un magnētisms, taču – ja viņi paši nonāks sava spēka ietekmē, tad sāks to izmantot nesaprātīgi un uz citu cilvēku rēķina.

Ercena astoņnieki var pacelties līdz patiesām garīgajām virsotnēm un dāsni dalīties ar citiem cilvēkiem savā mīlestībā un dziedinošajā spēkā. Ercena astoņnieks ir arī dziednieku kārts, kas pašaizliedzīgi atdod citiem savu dvēseles spēku.

Ercena astoņnieka dzīves komplekts ir viens no vislabvēlīgākajiem visā kāršu kavā. Daudzi cilvēki, kas dzimuši ercena astoņnieka ietekmē, kļūst par pazīstamiem skolotājiem, māksliniekiem, valstsvīriem. Starp ercena astoņnieka dzīves komplekta kārtīm ir kreiča desmitnieks, kārava astoņnieks un pīķa karalis – tas norāda uz milzīgu panākumu un slavas potenciālu. Pat viszemākajā līmenī ercena astoņnieki var gūt atzinību savu draugu un tuvinieku vidū.

Vese***as jomā ercena astoņnieku gaida zināmas problēmas, ja viņš pret savu fizisko stāvokli attieksies nevērīgi. Daudzi ercena astoņnieki tā iegrimst darbā un ģimenes lietās, ka aizmirst parūpēties par savu ķermeni.

Ņemot vērā lielo panākumu potenciālu, šķiet, ka ercena astoņnieki varētu atslābināties un baudīt dzīvi, tomēr viņi bieži izvēlas tik saspringtu dzīves ritmu, ka atpūtai vienkārši nepaliek laika.

Cilvēki, kam ercena astoņnieks ir dzimšanas kārts, ir ļoti intelektuāli. Viņiem lieliski padodas skolotāja darbs un jebkura nodarbošanās, kas prasa labas prāta spējas. Lai nopelnītu naudu, ercena astoņniekiem ir smagi jāstrādā, taču bez darba viņi nekad nepaliks.

Daudzi ercena astoņnieki dzīvē panāk zināmu atpazīstamību, īpaši pēc 36 gadu vecuma. Tā kā šo cilvēku rīcībā ir milzīgas enerģijas rezerves, viņi var sasniegt teju visu, ja vien netraucēs pašu bailes un šaubas.

Ercena deviņnieks – universālas mīlestības kārts

Ercena deviņnieks ir lielu sasniegumu un lielu zaudējumu kārts. Lai dzīvē gūtu panākumus, cilvēkiem, kam šī ir dzimšanas kārts, ir jāizveido pareiza savu vēlmju hierarhija. Ercena deviņnieks atrodas dubultā Saturna ietekmē, bet tas nozīmē, ka par jebkuru atkāpšanos no patiesības un taisnības šīs kārts pārstāvjus piemeklē ātra un dažkārt smaga atmaksa.

Visi deviņnieki ir nākuši pasaulē, lai beidzot samaksātu pagātnes parādus un virzītos tālāk. Ercena deviņnieka gadījumā tas nozīmē vairāku nozīmīgu savstarpējo attiecību pabeigšanu ar cilvēkiem, kas nozīmē zināmu dvēseles attīstības posmu iziešanu. Ja ercena deviņnieks pretosies šai nepieciešamībai, viņš uztvers svarīgu attiecību izbeigšanu kā vilšanos vai zaudējumu, nevis kā sasniegumu, kāds tas patiesībā ir.

Ercena deviņnieka dzīves ceļš sastāv garīgajām mācībstundām. Tie ercena deviņnieki, kas ieklausīsies augstākajā balsī, tiks atalgoti par to ar salīdzinoši laimīgu dzīvi, bet tie, kas ies savu baiļu pavadā un vēlēsies bēgt no realitātes, tiks pakļauti sāpīgiem pārbaudījumiem.

Pilnīgi iespējams, ka zināmos dzīves periodos ercena deviņnieki piedzīvo būtiskus finansiālus zaudējumus, taču tas nav jāuztver kā traģēdija, bet gan kā vecu parādu atmaksu.

Ercena deviņnieki ir dāsni un pašaizliedzīgi cilvēki, kas ar visu pasauli ir gatavi dalīties savas dvēseles bagātībā. Tā kā ercena deviņniekiem ir iedzimta vēlme palīdzēt citiem, viņi kļūst par padomniekiem un konsultantiem.
Tomēr ercena deviņniekiem vajadzētu būt piesardzīgiem un pārāk dedzīgi neupurēt sevi citu labā.

Ercena deviņnieki ir apveltīti ar nepārspējamu izdomu un radošajiem talantiem, kurus var ar lieliem panākumiem pielietot jebkurā zinātnes jomā vai lietišķajā dzīvē. Daļa no ercena deviņnieku uzdevuma ir gudri izmantot šos talantus un spēja atturēties no negodīguma un krāpniecības.

Ercena deviņnieki ir vai nu ļoti laimīgi un dāsni cilvēki, vai cietēji, kuru dzīve sastāv no problēmu un nepatikšanu virknes. Taču jāatceras, ka cilvēks vienmēr var izvēlēties augstāko ceļu pat tad, ja pārstāv tādu problemātisku kārti, kāda ir ercena deviņnieks.

Ercena desmitnieks – veiksme kolektīvā

Ercena desmitnieki ir visnotaļ godkārīgi, un ambīcijas viņus var novest pārāk tālu. Tomēr viņi jau ir atraduši patiesību iepriekšējā pieredzes ciklā un var to izmantot pašreizējā dzīvē. Ercena deviņnieki ir izdomas bagāti un artistiski.

Viņi savā būtībā ir līderi, nevis padotie. Viņi mīl bērnus un tādus darba kolektīvus, kurus var uztvert kā bērnus vai kā sajūsminātu publiku. Parasti ercena desmitnieki izvēlas profesiju, kas saistīta ar publisku uzstāšanos, vai velta sevi darbam daudzskaitlīgas ģimenes labā.

Ercena desmitnieki izjūt spēcīgu vēlmi nodarboties ar pašizziņu. Šīs kārts pārstāvjiem nepieciešams sevi saprast un noteikt, kas viņu dzīvē ir galvenais. Tā kā daudzi ercena desmitnieki nododas šiem meklējumiem ar milzīgu entuziasmu, aizmirstot par visu uz pasaules, citi cilvēki viņus var uzskatīt par egoistiskiem vai egocentriskiem. Tomēr egoisms pa īstam izpaužas tikai tiem, kas cenšas uzkrāt naudu bagātību, ignorējot apkārtējo vajadzības. Raksturīgi, ka ercena desmitnieki savas attiecības ar cilvēkiem vērtē augstāk par materiālajiem ieguvumiem. Viņi ir labsirdīgi un atsaucīgi.

Nopietna šīs kārts problēma ir godīgums. Ercena desmitniekiem ir jābūt godīgiem pašiem pret sevi un jāizstrādā tāda filosofija, kas palīdzētu viņiem jebkādos apstākļos būt patiesiem pret citiem cilvēkiem. Kamēr ercena desmitnieki to neizdarīs, visi viņu spēki tiks izmantoti pašu radīto ilūziju uzturēšanai. Daudz efektīvāk būtu tērēt šo enerģiju konstruktīvām pašizpausmes formām.

Ercena desmitnieki ir īsti novatori – viņi spēj dot lielu ieguldījumu sevis izvēlētajā darbības jomā, ja saglabā skaidru spriestspēju. Parasti ercena desmitnieku panākumi atkarīgi no tā, kādi motīvi viņus vada – egoistiski vai filantropiski.

Ercena desmitnieki ir neatkarīgi un impulsīvi, bet gudrība palīdz viņiem saglabāt līdzsvaru. Viņi var ļoti daudz sasniegt, pateicoties saviem iedzimtajiem talantiem. Viedums aizsargā un vada ercena desmitniekus lielākajā daļā dzīves gadījumu.

Ercena kalps – upurēšanās mīlestībai

Ercena kalpi ir visnotaļ stabili savos priekšstatos par to, kas ir mīlestība. Augstākajā līmenī viņos valda kristīgās mīlestības gars, kam raksturīga upurēšanās. Neraugoties uz zināmu brieduma trūkumu un vieglprātību, kas raksturīgi viņiem kā kalpiem, ercena kalpi tomēr vadās no vieduma gara un augstākajiem motīviem.

Tomēr ercena kalpiem vērīgi jāseko līdzi tam, lai upuri, kurus viņi nes, nebūtu bezjēdzīgi. Ercena kalpiem draud briesmas pārāk dziļi ieslīgt sevī un zaudēt saikni ar realitāti, taču tas drīzāk ir izņēmums, nevis norma.

Ercena kalpi ir nākuši šajā pasaulē, lai mīlētu citus cilvēkus un ar savu mīlestību rādītu viņiem piemēru. Līdzko ercena kalps apzināsies, ka tieši tā ir viņa misija, viņš būs gatavs uzņemties ar to saistīto atbildību un lieliski tiks ar to galā.

Ercena kalpi bieži nes upurus un var atteikties no personīgām vēlmēm augsta mērķa vai garīgās filosofijas labā. Tā kā ercena kalpi ir dzimuši līderi, viņi spēj gūt lielus panākumus izvēlētajā profesijā. Ercena kalpi ir stūrgalvīgi, uz viņiem var paļauties, un viņi pilda savus solījumus.

Visi, kas nonāk saskarsmē ar ercena kalpu, sajūt no viņa nākošu dvēselisku siltumu. Cilvēkiem, kam ercena kalps ir dzimšanas kārts, augstākā pašrealizācija ir virzība pa garīguma ceļu vai darbība, kas piešķir dzīvei un darbam garīguma enerģiju.

Ercena dāma – mīlošas mātes kārts

Atrodoties dubultā Neptūna ietekmē, ercena dāmai pilnā mērā piemīt šīs planētas ideālisms. Ļaudis, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, ir apveltīti ar šarmu un magnētismu, kas piesaista citus cilvēkus. Ercena dāmas ir mīlestības mātes, un viņas ar šo mīlestību dalās ar visiem, ko satiek dzīves ceļā.

Ercena dāmas vai nu apprecas un velta sevi ģimenei, vai atdod visus savus spēkus profesionālajai karjerai. Ercena dāmām ir visnotaļ augsts potenciāls, lai gūtu panākumus daudzās jomās, un neatkarīgi no dzimuma tās ir īpaši veiksmīgas tā dēvētajās vīriešu profesijās. Tas saistīts ar pīķa karali kā Marsa kārti – tā ir ļoti spēcīga kārts, kas daudzām ercena dāmām atnes dzīvē milzu panākumus.

Ercena dāmas attiecas pret savu mātes vai tēva lomu ļoti nopietni. Ja šīs kārts pārstāvji kļūst par vecākiem, viņiem ar bērniem izveidojas cieša dvēseliska saikne. Ercena dāmas ir ļoti līdzīgas ercena karaļiem, kuri parasti vairāk sevi velta atvasēm, nevis laulātajam draugam.

Cilvēki, kam ercena dāma ir dzimšanas kārts, parasti ir ļoti pievilcīgi, sabiedriski un draudzīgi. Viņi var kļūt par izciliem skatuves māksliniekiem vai mūziķiem; jebkurā gadījumā viņi augstu vērtē mākslu un skaistumu.

Kamēr savos ideālos ercena dāmas vadās no patiesības, viņas var dzīvot mierīgi, nodarbojoties ar bērnu audzināšanu un dāsni daloties mīlestībā ar citiem cilvēkiem. Ercena dāma – tā ir mīlošas mātes kārts. Viņas dzīves aicinājums ir dalīties savā mīlestībā ar citiem.

Ja ercena dāma darbojas zemā līmenī, viņa var sev pārmērīgi izdabāt, slinkot un uzvesties vieglprātīgi. Ercena dāma ir arī juteklisku baudu un pārdzīvojumu kārts. Starp ercena dāmām ir daudz cilvēku, kas dzīvo pilnā valsts apgādībā, eskeipistu un alkoholiķu.

Taču – ja ercena dāmas pievērsīsies saviem augstākajiem ideāliem un nolems pārvarēt slinkumu un pašapmierinātību, viņas savā darbā un karjerā spēs pacelties ļoti augstu.

Ercena kungs – mīloša tēva kārts

Ercena karalim mīlestība ir augstākais spēks pasaulē. Cilvēki, kam ercena karalis ir dzimšanas kārts, kļūst par lieliskiem vecākiem, bet diemžēl ne par labākajiem laulātajiem. Pieķeršanās bērniem un savai profesijai bieži vien traucē ercena karaļiem paust mīlestību pret sievu vai vīru.

Ercena karaļi, protams, mīl visus cilvēkus ar cildenu un nemainīgu mīlestību, tomēr nepareiza dzīvesdrauga izvēle nereti atnes viņiem nepatikšanas. Ercena karalis var pārvērsties par tirānu, taču tas notiek tikai tad, kad viņu nodod tuvi cilvēki. No iepriekšējās inkarnācijas ercena karalis ir mantojis spēju valdīt pār savām emocijām un gudri vadīt ģimenes dzīvi.

Ercena karaļi var gūt panākumus biznesā, it īpaši kā finanšu padomnieki. Viņi sasniedz lielākas sekmes lietišķajā partnerībā ar citiem cilvēkiem, nekā strādājot vieni paši.

Ercena karaļi ir vairāk nekā veiksmīgi arī juridiskajās lietās. Tukši strīdēties ar viņiem nav vēlams – viņi vienmēr zinās, kā atbildēt uz izaicinājumu.

Ercena karaļiem ir lemts zaudēt iemīļotos, taču viņi zina patiesību un samierinās ar zaudējumiem, lai gan izjūt sāpes tāpat kā citi cilvēki. Daudzi ercena karaļi ir apveltīti ar īpašām prāta un ekstrasensorajām spējām. Viņi tikpat kā bez pūlēm var sasniegt karjeras virsotnes.

Džokers

Džokers ir kārts-noslēpums, un tai atbilstoši noslēpumaini cilvēki dzimst Džokera dienā!

Džokers ir zināms arī kā kārts-hameleons – tiem, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, ir daudz dažādu masku.

Džokeru rīcībā ir milzīgas spēka rezerves, taču pavisam cits jautājums ir, kā izmantot šo spēku dzīvē. Džokeri var būt uzmācīgi, viltīgi un egoistiski. Viņi ir maskēšanās meistari un izsmalcināti slēpj savas sliktās rakstura iezīmes. Tikai izmantojot savus iekšējos spēkus, džokers var pārvarēt savas dabas tumšo pusi.

Visi džokeri ir pārsteidzoši unikāli un mīklaini cilvēki, un viņiem ir iespēja iegūt lielu viedumu. Viņus tikpat kā nav iespējams analizēt, jo viņi “atslēgu” tur pie sevis un ir to noslēpuši ļoti labi!

Džokeri ir ļoti kaislīgi jautājumos par simpātijām un antipātijām. Šīs galējības var būt iemesls neapmierinātībai viņu attiecībās, taču tad, kad džokeri mīlestībā sajūt drošību, kaislīgākus un radošākus mīļākos par viņiem neatrast!

Avots: “misstits.ru”

la.lv

Leave a Comment