Kas gaidāms 2017. gadā? Īpašs horoskops sievietēm

 

wishful

 

AUNS

Auniem šis gads nesīs pārticību, drošību un komfortu. Aunu ugunīgā daba gada simbolā sastaps aizbildni un labvēli. Visas ieplānotās lietas īstenosies ātri un veiksmīgi. 2017. gada kataklizmas godkārīgajiem Auniem metīs līkumu. Galvenais ir saglabāt piesardzību vārdos.

 

VĒRSIS

Gailis, neskatoties uz haotisko raksturu, ir lielisks saimnieks, un ar mājas mīlošajiem Vēršiem viņš satiks lieliski, bet galvu reibinošus panākumus šajā zīmē dzimušajām sievietēm nevajadzētu gaidīt. Viņām nākamajā gadā vajadzētu būt pastāvīgām un paredzamām. Vēršiem labāk izvairīties no krasām pārmaiņām dzīvē.

 

DVĪŅI

Dvīņu divējādā daba un tieksme pēc visa jaunā 2017. gadā radīs sprādzienbīstamu maisījumu. Dvīņi vieglu roku mainīs matu sakārtojumus, darba vietas vai dzīves vietas. Viņas it kā rotaļājoties saraus ģimenes saites un uz veco drupām būvēs jaunas mīlestības, bet visas pārmaiņas šīm skaistulēm nāks tikai par labu.

 

VĒZIS

Melanholiskajiem Vēžiem gads var sagādāt vilšanos, jo daži plāni neīstenosies. Viņu “ūdeņainā” daba nonāks atklātā konfliktā ar Ugunīgo Gaili. Augstu virstoņu iekarošanu viņām labāk atlikt uz tālāku nākotni, bet, kamēr tā vēl jāgaida, Jūs pilnībā varat koncentrēties uz savu iekšējo pasauli. Vēžiem jāpievērš vairāk uzmanības savai Vese***ai un ārienei.

 

LAUVA

Lepnajām Lauvām gads būs īsts “zelta laikmets”. 2017. gadā Lauvas varēs baudīt pilnu dominanci, kas viņām tik ļoti arī iet pie sirds. Kāpiens augšup pa karjeras kāpnēm, panākumi pie pretējā dzimuma, materiāla pārticība. To visu Ugunīgais Gailis gatavo Lauvenēm, viņām tik vien kā jāizvēlas piemērots upuris. Īpaši veiksmīgs gads būs Lauvas zīmē dzimušām biznesa sievietēm.

 

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām 2017. gads būs īpaši labvēlīgs, it īpaši mīlestībā!

 

JAUNAVA

Praktiskajām un racionālajām Jaunavām šis gads būs zīmīgs, ar nemitīgu un stabilu virzību uz mērķi. Jaunavas ar abām kājām stingri stāv uz zemes, un nākamo 12 mēnešu vētras tās neskars. Ugunīgā Gaiļa gads Jaunavām būs veiksmīgs pilnīgi visās jomās, it īpaši – finansiālā ziņā.

 

SVARI

Svārstīgajiem un mainīgajiem Svariem gads sola veiksmi profesionālajā jomā un spriedzi privātajā dzīvē. Tā kā virzība augšup pa karjeras kāpnēm prasīs maksimālu koncentrēšanos un pašatdevi, citām lietām var palikt mazāk enerģijas un laika. Tas izraisīs radinieku neizpratni un kolēģu skaudību. Svariem visu gadu būs jāmeklē līdzsvars starp karjeru un ģimeni.

 

SKORPIONS

Šīs zīmes tuvība Ūdens stihijai un sarežģītais raksturs var sagādāt nopietnas problēmas. Viņu veiksme Ugunīgā Gaiļa gadā būs pilnībā atkarīga no citiem cilvēkiem. Skorpioniem būs absolūti nepieciešama prasme veidot attiecības un derīgas iepazīšanās.

 

STRĒLNIEKS

Sabiedriskie un draudzīgie Strēlnieki visu gadu pavadīs atkaujoties no tiem, kuri vēlēsies iedzīvoties uz viņu rēķina. Šajā zīmē dzimušo sieviešu finansiālie panākumi piesaistīs attālus radiniekus un paziņas. Viņām nākamajā gadā būs jāiemācās lieki nepļāpāt un izvairīties no dārgiem, skaudību izraisošiem pirkumiem.

 

MEŽĀZIS

Ambiciozās Mežāža zīmē dzimušās sievietes skaidri zina, ko vēlas. Viņas iet uz priekšu pārliecināti kā ledlauži, tāpēc nākamais gads viņām kļūs par nākamo pakāpienu ceļā uz panākumiem, tomēr, atstājot aiz muguras bariem aizvainotu kolēģu un skaudīgu sāncenšu, Mežāžiem vērts nedaudz piebremzēt un atskatīties atpakaļ.

 

ŪDENSVĪRS

Zinātkārajiem Ūdensvīriem gads būs ideāls laiks studijām un jaunu profesionālu prasmju apguvei.
Tas ļaus ieraudzīt pasauli citā rakursā un izvēlēties perspektīvāku attīstības virzienu. Ugunīgais Gailis temperamentīgajām Ūdensvīra sievietēm dāvās arī daudz romantisku piedzīvojumu.

 

ZIVIS

Zivīm, kas radušas peldēt pa straumi, gads paslīdēs garām ātri un nemanāmi. Aktīvās pārmaiņas, kas gaidāmas nākamajos 12 mēnešos, Zivju ierasto dzīvi īpaši neietekmēs. Prasme izvairīties no bīstamiem ūdeņiem ļaus Zivtiņām gūt labumu arī tur, kur citi varētu daudz ko zaudēt, tāpēc gada rezultāts Zivis patīkami pārsteigs.

la.lv

Leave a Comment