Kas jāiekļauj ēdienkartē lai uzlabotu seksuālo dzīvi?

  1. Šokolāde – Kārba ar sirsniņveida šokolādes konfektēm sen ir kļuvusi par neatņemamu sastāvdaļu valentīndienā. Par šokolādes labumu, litojot to mīlniekiem sen jau ir daudzkas zināms. Proti šokolāde ir pats gardākais afrodiziaks. Atliek vien nedaudz apēst ši melnā brīnuma uyn neskaitāmas domas un patīkamas sajūtas būs  organismasm. Un iemesls tam ir fenilalanīns. Tas izraisa pieradumu un eiforiju .
  2. Čilī pipars – šis pipars ir pazīstams kā endofrīnu stimulātors. Kā arī tas satur kapsaicīnus, vielas , kas palielina As**s riti un veicina labu As**s cirkulāciju intīmajās zonās.
  3. Selerijas – un kā izrādās šī sakne ir viena no spēcīgākajām, lai palīdzētu šajā jomā. To var ēst zaļu vai vārītu. Šī sakne uzlabo vīriešu potneci un ir īpaši noderīga tiem vīriešiem, kuriem ir nedrošības sajūta pēc dzimumakta. Tā protams palīdz arī saievietēm. Selerijas lietošana stiprina seksuālo  aktivitāti.
  4. Burkāni – Jau no viduslaikiem ir zināms, ka burkāns ar savu augsto kerotīnu un A vitamīnu palielina potenci un risina problēmas, kas radušās ar spermas izveidošanos.  Arī sievietēm tas ļoti palīdz, dzerot sulu vai ēdot salātos tas paaugstina hormonu līmeni. Ja vēlaties kaislīgu nakti tad burkānu lietošana uzturā  jums noteikti palīdzēs.
  5. Banāni – Tie satur kāliju, B vitamīnu un bromelīnu tik, lai testosterons sāktu darboties palielinātā ātrumā. Banānu daudzi uzskata par  ļoti stimulējošu līdzekli attiecībās. Kādā senā Indiešu receptē ir minēts, ka uz banāna nepieciešams uzbērt kariju, sviestu un valriekstus. Tas jāēd brokastīs un tādējādi jūsu seksuālā apetīte būs uz visu dienu.
  6. Avokādo – Tas sen jau ir pazīstas ar savām labvēlīgajām īpašībām. Bet kā izrādās tas ir labs palīgs arī šādā jautājumā. Tas satur kāliju un vitamīnu B6, kas veicina savstarpējās kaisles rašanos. Tāpēc vakariņās droši pievienojiet salātiem avokādo un tas jums palīdzēs labi iesākties vakaram.
  7. Medus – Un šis ir vēl viens  spēcīgs līdzeklis, lai visu uzlabotu. Medusmēneša tradīcija aizsākās senajā Persijā, kur jaunlaulātajiem dodoties 30 dienu garajā ceļojumā, katru dienu bija jābauda medus tieši uz nakti. Saldā medus vēsture apstiprina daudzus zinātniskus pētijumus, ka medū ir daudzas vielas , kas palielina enerģijas līmeni organismā.

avots

Leave a Comment