Kas liek sievietēm piekrist dzīvot civillaulībā un vai ir vērts pieņemt šo kompromisu?

Skats uz dzīvi

Pirms desmit gadiem es nebūtu piekritusi dzīvot kopā, līdz mēs apprecējāmies. Taču līdz ar gadiem mainās skatījums uz dzīvi, un tu sāc saprast, ka ideālu cilvēku nav un labāk ir iepazīties ar cilvēku pirms laulībām, nevis pēc tam šķirties. Varbūt jums ir ne tikai tuvāk jāiepazīst cilvēks, ar kuru jūs pavadīsiet visu savu atlikušo dzīvi, bet arī jāizvērtē jūsu personīgā reakcija uz šī vīrieša ikdienas klātbūtni jums blakus.

Iemīlējušās meitenes bieži vien savus kungus nostāda uz pjedestāla. Arī puiši ar romantisku raksturu mēdz dievišķot savas izredzētās. Pēc kāzām zvīņas nokrīt no acīm, un jaunieši sāk pamanīt, ka laulātie ir dzīvas būtnes, kas iet uz tualeti, izšņauc degunu, žagojas un šķauda.

Viņiem var būt arī gremošanas traucējumi un palielināta gāzes ražošana. Tas parasti nāk dabiski. Bet ir reizes, kad kāds no partneriem nespēj tikt galā ar riebuma lēkmēm. Tad jaunlaulātie ir spiesti vai nu konsultēties pie psihologa, vai šķirties.

Manas draudzenes stāsts

Kad bijām pusaudži, draudzene man pastāstīja stāstu par savu radinieku. Viņas tante ir ļoti skaista sieviete ar izsmalcinātām manierēm. Jaunībā viņai bija daudz fanu, taču viņa nevienam neatbildēja un visu savu dzīvi pavadīja viena. Iemesls visam ir pastiprināts riebums.

Lasi arī: Vēlu vakarā atskanēja zvans, kad atvēru durvis, uz sliekšņa stāvēja mana bijusī vīramāte, viņai nepārprotami bija saruna ar mani

Lasi arī: Tests, kas beidzot atbildēs uz jautājumu, kas tu patiesībā esi: intraverts vai ekstraverts

Sieviete visu raksturoja šādi: “Es tikai iedomājos, ka puisis izkārnās, un visas simpātijas pret viņu pazūd! Es tur neko nevaru darīt!” Savā jaunībā viņa vairākkārt mēģināja pieņemt uzmanības dāvanas no vīriešiem, kuri bija viņā iemīlējušies, taču tas viss beidzās pirmajā randiņā. Sieviete pat nedabūja kaķi, jo nespēja samierināties ar dzīvnieka veidu, kā ar mēli laizīt dažādas ķermeņa daļas.

Mana draudzene baidījās atkārtot tantes likteni, jo arī viņa ir pārāk švaka: viens neuzmanīgs vārds ēšanas laikā un vēderā rodas vemšanas spazmas. Tāpēc viņa aizliedz viesiem pie galda stāstīt vulgārus jokus un šķebinošus stāstus. Bet viss izdevās. Mīlestība ir uzvarējusi! Sākumā draudzene dzīvoja ar puisi civillaulībā, pēc tam apprecējās un dzemdēja dēlu. Viņiem pat mājās ir divi kaķi, lai gan viņas vīrs uzkopj pēc viņiem.

Leave a Comment