Tas nav tas, kā šķiet jeb neparastas optiskās ilūzijas, kas salauzīs jūsu smadzenes

Katru reizi, kad internetā redzu kaut kādu izkropļotu attēlu, mēģinu saprast, vai tā ir optiska ilūzija. Šādi attēli ļoti attīsta koncentrēšanos un uzmanību. Šodien aicinu aplūkot pāris šādus attēlus un pastāstīt, ko tajos izdevies ieraudzīt.

Izkropļots attēls

Pirms pirmā attēla skatīšanas mēģiniet pēc iespējas vairāk atpūsties. Dažas reizes mirkšķiniet un pēc tam koncentrējieties uz četriem maziem punktiem. Visa ilūzijas būtība ir skatīties tikai uz šiem punktiem.

© Wikipedia

Turiet skatienu uz attēla apmēram 30 sekundes un pēc tam virziet skatienu uz baltu sienu vai griestiem. Vai tā nav parasta attēla dievišķa transformācija? Noteikti ierakstiet komentāros, ko redzējāt.

Lasi arī: Tests, kas beidzot atbildēs uz jautājumu, kas tu patiesībā esi: intraverts vai ekstraverts

Lasi arī: Vai drīkst dzert kafiju ar pienu?

Nākamā ilūzija būs nedaudz grūtāka nekā iepriekšējās. Jā, arī tas ir jāskatās nepārtraukti noteiktu laiku. Pēc tam pavērsiet skatienu uz balto virsmu. Ja viss tika izdarīts pareizi, tad vispirms smadzenes attēlos to pašu attēlu uz tīras sienas. Tad attēls “peldēs”. Tas var līdzināties sīkiem rīsu graudiņiem, kas vispirms virpuļo kā sniegpārslas un pēc tam izkliedējas un pazūd pavisam. Attēls vienkārši pazūd gaisā.

© Wikipedia

Nākamais attēls var arī pārsteigt jūs ar savu sarežģītību. Tāpēc fokusējiet savu skatienu uz attēla centru. Neaizraujieties, pretējā gadījumā viss aizies. Pēc pirmajām sekundēm jūs varat pamanīt, ka attēls sāka kustēties. Šķiet, ka tā plosās kā vētraina jūra. Un, ja paskatās asi uz balto virsmu, kustība apstāsies.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment