Kas notiek tad, ja nedēļu izvēlies nespaidīt pumpas?

Tādēļ es izvēlējos nedēļu pamēģināt neaiztikt manu ādu – neizspiest nevienu pumpu. Un šādi man gāja:

Pirmā diena

Kā jau tas ir redzams, man ir dažas sarkanas pumpas un plankumi. Labi, vairāk, nekā tikai dažas – es pagājušajā naktī vēl biju spaidījusi pumpas. Sāku ar vienu mazu pumpu, tad aizrāvos un saspaidīju visu seju – kopumā tas ieilga 15 minūtes.

1

Otrā diena

Otrā diena nemaz nebija tik grūta. Man vienkārši nācās redzēt savu sarkano seju, kas savu krāsu bija saglabājusi vēl no vakardienas.

Trešā diena

Mēģināt neaiztikt pumpas bija ļoti grūti – it īpaši brīdī, kad pamanīju lielu pumpu uz vaiga. Tā vienkārši sēdēja uz mana vaiga un izskatījās atbaidoši. 

2

Ceturtā diena

Mana seja, paldies Dievam, sāk izskatīties labāk. Vēl aizvien ir dažas neglītas vietas, bet tās pašas labi tiek ar sevi galā bez manas palīdzības.

Piektā diena

Mana seja izskatījās tik labi, ka es kosmētikas vietā izmantoju tikai tonētu mitrinātāju (parasti lietoju vidēja tumšuma tonālo krēmu). Patiesībā šis eksperiments man tiešām palīdzēja, lai arī es uz to vispār necerēju. 

Sestā diena

Gandrīz jau galā! Vēl aizvien ir daži plankumi, bet tie bija daudz nepamanāmāki kā pirmajā dienā.

Septītā diena

Mana sejas āda ir gandrīz vai perfekta. Tā ir daudz mazāk iekaisusi. Domāju, ka katru reizi, kad atkal gribēšu izspiest kādu pumpu, paskatīšos un šīm bildēm, un mana vēlme pāries. 

3

 

4

 

 

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment