Kas tevi gaida jūlijā? Lielais karjeras, Vese***as un attiecību horoskops

Turklāt mūs sagaida attiecību uzlabošanās ar radiniekiem. Mēs bieži ar viņiem iesaistīsimies emocionālās, taču atklātās un uzticīgās sarunās, kuru laikā izdosies atbrīvoties no pagātnes aizvainojumiem un noskaidrot kaut kādus pārpratumus.

Daudzi no mums jūlijā sāks sava mājokļa remontu vai iegādāsies nekustamo īpašumu. Turklāt mūs gaida veiksmīgi un interesanti ceļojumi vai dalība aizraujošos sabiedriskos pasākumos. Tomēr diezgan liela ir varbūtība, ka kaut kādu iemeslu dēļ mēs nespēsim īstenot ilgtermiņa komerciālos plānus un būsim spiesti atteikties no zināmiem materiālajiem labumiem. Daudziem no mums šī situācija iemācīs, kā dzīvot taupības režīmā.

Jūlija sākumā daudziem piepildīsies vēlēšanās, kas tādā vai citādā veidā saistītas ar mājas pavardu, taču citus sapņus diez vai izdosies īstenot subjektīvu iemeslu dēļ. Mēneša vidū daudzi no mums piesardzīgi un detalizēti plānos katru savu soli, baidoties pieļaut kļūdu. Mēneša beigās gaidāms iedvesmas pieplūdums pat tiem, kuriem nav tiešas saistības ar radošo darbību.

Labvēlīgās dienas: 1., 3.jūlijs, 8.jūlijs, 10.- 15.jūlijs, 17.- 23.jūlijs, 25.- 30.jūlijs
Nelabvēlīgās dienas: 2.jūlijs, 9.jūlijs, 16. jūlijs, 24.jūlijs, 31.jūlijs

Auns

Aunu jūlijā sagaida ilglaicīgas grūtības darbā. Visticamāk, tu pārāk bieži „skriesi pa priekšu vilcienam”, cenšoties apsteigt notikumus un īstenot ieceres, kuras nav akceptējusi priekšniecība. Tas savukārt izraisīs nevajadzīgus konfliktus, tāpēc labāk nesteigties un ar uzņēmuma vadību rūpīgi pārrunāt visus soļus, ko grasies spert. Turklāt iespējami strīdi ar tuviniekiem.

Nav izslēgts, ka tu visai vieglprātīgi attieksies pret briesmām, kas tev draud kaut kādu vēlmju īstenošanas procesā, un negribēsi ieklausīties radiniekos, kuri centīsies tevi atrunāt no nepārdomātas rīcības. Jūlija sākumā tev radīsies milzum daudz oriģinālu ideju un tu metīsies tās realizēt, pat nepadomājot par sekām. Jūlija vidū tevī var raisīties dīvainas vēlmes – esi piesardzīgs. Mēneša beigās tu nokļūsi notikumu virpulī, taču lielākā daļa no šiem notikumiem būs pozitīva.

Labvēlīgās dienas: 7. un 8.jūlijs
Dienas, kad jābūt piesardzīgam,: 3., 10., 17., 24., 25.jūlijs

Vērsis

Vērsi jūlijā gaida jauni izdevīgi komerciālie piedāvājumi. Ja tu tos pieņemsi un operatīvi īstenosi, būtiski pieaugs tavi ienākumi. Galvenais – neaizmirsti par emocionālu iesaistīšanos šajos projektos. Turklāt – lai sasniegtu karjeras mērķus, tev aktīvi jāizmanto savs valdzinājums un labvēlīgi jāizturas pret tiem, ar kuriem esi izveidojis ilglaicīgu un abpusēji izdevīgu sadarbību.

Tevi gaida interesants ceļojums, kurā tu, visticamāk, dosies kopā ar cilvēkiem, kam blakus vienmēr jūti psiholoģisku komfortu. Liela ir varbūtība, ka tieši pateicoties saviem līdz ceļabiedriem un atmosfērai vietā, uz kuru dosies, tu spēsi atbrīvoties no uzkrātās spriedzes. Jūlija pirmajā dekādē tev būs jāmeklē kopēja valoda ar cilvēkiem, ar kuriem tu bieži par kaut ko strīdējies. Jūlija vidū gaidāms perspektīva projekta sākums. Mēneša beigās var rasties problēmas ar tādu ieceru īstenošanu, kas prasa radošu pieeju un azartu.

Labvēlīgākas dienas: 6., 10. un 11.jūlijs
Dienas, kad jābūt piesardzīgam: 7., 14., 21. un 28.jūlijs.

Dvīņi

Lai sasniegtu karjeras mērķus vai optimāli izpildītu savus darba pienākumus, Dvīņiem jūlijā būs jāmeklē jauni saskarsmes punkti ar kolēģiem vai lietišķajiem partneriem, kā arī jātiek galā ar neviennozīmīgu situāciju.

Turklāt ir gaidāms sākums projektam, kas pašā saknē var mainīt tavu nākotni un pārcelt nākamajā profesionalitātes līmenī. Tev nāksies piestrādāt pie tā, lai iegūtu iespēju īstenot kādu no savām vēlmēm. Nav izslēgts, ka tev tiks izvirzīti zināmi noteikumi, un tikai pēc to izpildes tu varēsi iegūt to, ko vēlies, vai doties tur, kurp esi iecerējis.

Jūlija sākumā tev būs jāliek lietā sava izdoma, turklāt ne tikai darbā, bet arī sadzīvē. Jūlija vidū tev vajadzēs ar kādu par kaut ko vienoties, un šis process diez vai būs patīkams. Mēneša beigās kāds radošs projekts sniegs tev patiesu prieku.

Labvēlīgākās dienas: 5., 12. un 13.jūlijs
Dienas, kad jābūt piesardzīgam: 2., 9., 16., 23. un 30.jūlijs

Vēzis

Vēzi jūlijā teju visā pavadīs veiksme. Visticamāk, tev izdosies viegli sasniegt kādu ļoti svarīgu mērķi, kā arī iesaistīties perspektīvā projektā, kas labvēlīgi ietekmēs tavu dzīvi pašlaik un tālākā nākotnē. Turklāt tu vari gaidīt prāvu peļņu, kas ļaus īstenot kādu sen izlolotu sapni.

Gaidāmas daudzas patīkamas tikšanās ar radiniekiem. Iespējams, tu beidzot varēsi viņiem pievērt tik daudz uzmanības, cik, tavuprāt, viņi ir pelnījuši. Pastāv varbūtība, ka tu kopā ar radiniekiem dosies nelielā ceļojumā vai vienkārši piknikā pie dabas.

Viss, kas ar tevi notiks jūlija sākumā, sniegs pozitīvas emocijas. Galvenais – izvairies no sarežģītām sarunām. Jūlija vidū laimīgas apstākļu sakritības dēļ tava dzīve mainīsies uz labo pusi. Mēneša beigās var rasties domstarpības ar biznesa partneriem, taču tu ar tām veiksmīgi tiksi galā.

Labvēlīgākās dienas: 6., 15., 20. un 30.jūlijs
Dienas, kad jābūt piesardzīgam: 7., 11. un 21.jūlijs

Lauva

Lauvai jūlijā bieži nāksies piemēroties apstākļu maiņai. Nav izslēgts, ka tas zināmā mērā sarežģīs karjeras mērķu īstenošanu vai darba pienākumu izpildi. Tomēr – ja tu spēsi ātri pārkārtoties, tad veiksmīgi tiksi galā ar visām grūtībām. Turklāt tava operatīvā reakcija uz pārmaiņām pozitīvi ietekmēs tavu materiālo stāvokli.

Kaut kādu iemeslu dēļ tu būsi spiests no darba brīvajā laikā veltīt uzmanību lietām, kas parasti neietilpst ne tavu sadzīves pienākumu sarakstā, ne interešu lokā. Iespējams, tev vajadzēs palīdzēt kādam radiniekam vai nodarboties ar remontdarbiem. Jūlija sākumā gaidāmas svarīgas sarunas, kuru laikā tev nāksies parādīt vairākus savus talantus. Jūlija vidū būs daudz iemeslu, kuru dēļ izjutīsi uzbudināmību. Mēneša beigās iespējams izklaidējošs ceļojums uz kādu tālu pasaules malu.

Labvēlīgākās dienas: 5. un 17.jūlijs
Dienas, kad jābūt piesardzīgam: 4. un 25.jūlijs

Juanava

Jaunavai jūlijs, visticamāk, būs visnotaļ mierpilns mēnesis. Nav izslēgts, ka darbā izzudīs kāds kaitinošs faktors, un tu varēsi atslābināties, kas savukārt labvēlīgi ietekmēs darba ražīgumu. Turklāt kādā tev svarīgā jautājumā tiks sasniegts jauns līmenis, kas atnesīs morālu apmierinājumu vai komerciālu izdevīgumu. Parādīsies iespēja vairāk pievērsties savai Vese***ai vai enerģētiskā līdzsvara atjaunošanai.

Liela iespēja, ka tu varēsi atļauties pilnvērtīgu atpūtu vai doties uz sanatoriju, kur iziesi pilnu Vese***as pārbaudi un saņemsi nepieciešamās procedūras. Jūlija sākumā tevi, visticamāk, vairāk interesēs notiekošais personīgajā, nevis darba dzīvē. Jūlija vidū kāds notikums pozitīvi ietekmēs tavu psiholoģisko stāvokli. Mēneša beigās nāksies operatīvi risināt svarīgus jautājumus, kā rezultātā piepildīsies kāds no taviem sapņiem.

Labvēlīgākās dienas: 1., 15., 19. un 20.jūlijs
Dienas, kad jābūt piesardzīgam: 2., 9., 16., 17., 23., 24. un 31.jūlijs

Svari

Svarus jūlijā gaida lietišķas aktivitātes samazināšanās. Nav izslēgts, ka kaut kas mainīsies darbā, tāpēc tev vajadzēs retāk doties uz savas profesionālās darbības vietu. Iespējams arī, ka pirmajā vietā izvirzīsies privātās dzīves jautājumi, tāpēc darba pienākumi paliks otrajā plānā. Jebkurā gadījumā situācija, visticamāk, negatīvi ietekmēs tavu finansiālo stāvokli.

Iespējams, ir vērts pameklēt papildu ienākumu avotu. Turklāt kāds no radiniekiem var radīt problēmas, kas tādā vai citādā veidā ir saistītas ar tavu mājokli. Pastāv varbūtība, ka kāds piedāvās tev optimālu izeju no situācijas, taču šis piedāvājums diez vai tevi apmierinās. Jūlija sākumā kāds notikums liks tev steidzami tikt galā ar negaidītiem apstākļiem, un tu izskatīsi vairākus risinājumus uzreiz.

Jūlija vidū neatstāj savu mājokli bez pieskatīšanas, it sevišķi, ja tev ir radinieki, kuru rīcība ne vienmēr ir adekvāta. Mēneša beigās izdosies atrisināt vai pārlikt uz citu pleciem daudzas problēmas.

Vislabvēlīgākās dienas: 18., 22. un 23.jūlijs
Dienas, kad jābūt piesardzīgam: 5., 19. un 26.jūlijs

Skorpions

Skorpionam jūlijā izdosies sasniegt lielāko daļu izvirzīto mērķu karjerā, sadzīves jautājumos un attiecībās ar radiniekiem. Liela varbūtība, ka apstākļi veidosies tev vislabvēlīgākajā veidā, tāpēc tavs bizness ies kalnup. Turklāt nav izslēgts, ka pieaugs ienākumi uz darba algas kāpuma un jauna peļņas avota rēķina. Tev radīsies iespēja īstenot senas ieceres un vēlmes. Tas, visticamāk, tādā vai citādā mērā būs saistīts ar atpūtu un brīvā laika pavadīšanas veidiem, kurus tu bieži sev liedz. Gaidāma arī garīgā līdzsvara atjaunošanās. Jūlija sākumā tev kopā ar radiniekiem nāksies ātri un nesāpīgi atrisināt kādu jums visiem svarīgu jautājumu. Jūlija vidū, pateicoties tavām darbībām, uzlabosies psiholoģiskais stāvoklis. Mēneša beigās nav ieteicams sākt radošus projektus – tie nebūs perspektīvi.

Labvēlīgākās dienas: 21. un 25.jūlijs
Dienas, kad jābūt piesardzīgam: 3., 6., 13., 17., 20., 24., 27. un 31.jūlijs

Strēlnieks

Strēlnieka dzīvē jūlijā var rasties apstākļi, kuru dēļ viņš var būt spiests atteikties no savas patmīlības un lūgt kādam palīdzību. Nav izslēgts, ka tev vajadzēs saskarties ar problēmām, kuras iepriekš nevarēji vai negribēji risināt. Visticamāk, šīs problēmas būs saistītas ar darbu un ar to, ka tu agrāk ignorēji kaut kādus acīmredzamus faktorus. Turklāt tevī var parādīties vēlme pēc vienatnes.

Liela ir iespēja, ka tevi vairs neapmierinās tavs paziņu loks vai arī tu nogursi no cilvēkiem, ar kuriem esi pieradis pavadīt brīvo laiku. Tāpēc tu izlemsi kaut kur aizbraukt vienatnē vai arī vienkārši neatbildēsi uz telefona zvaniem. Jūlija sākumā tev būs jāpieņem kāds svarīgs lēmums, ņemot vērā citu cilvēku intereses.

Jūlija vidū agrāk pieļauto kļūdu dēļ vajadzēs ieviest korekcijas darba procesā. Mēneša beigās teju pilnībā izdosies tikt galā ar sarežģītām situācijām.

Vislabvēlīgākās dienas: 26., 27., 28. un 30.jūlijs
Dienas, kad jābūt piesardzīgam: 1, 22, 29.

Mežāzis

Mežāzi jūlijā gaida jauninājumi darba dzīvē. Nav izslēgts, ka šo jaunievedumu dēļ vairākos projektos iestāsies stagnācijas periods, kas savukārt negatīvi ietekmēs tavu finansiālo stāvokli un attiecības ar cilvēkiem, pret kuriem tev ir kādas saistības.

Tomēr – ja tu nekavējoties reaģēsi uz pārmaiņām, izdosies izvairīties no lielākās daļas nepatikšanu. Turklāt no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ būsi spiests mainīt savus plānus attiecībā uz atvaļinājumu vai brīvdienām.

Jūlija sākumā atturies no lieliem pirkumiem un kapitālieguldījumiem. Jūlija vidū nekavējies pieņemt lēmumus un ātri reaģē uz izmaiņām situācijā. Mēneša beigās nevajadzētu sākt projektus, kas prasa iedvesmu un inovatīvu pieeju.

Vislabvēlīgākās dienas: 1., 7., 14., 28. un 29.jūlijs
Dienas, kad jābūt piesardzīgam: 2., 6., 9., 13., 16., 20., 23. un 27.jūlijs

Ūdensvīrs

Ūdensvīru jūlijā var piemeklēt diezgan daudz nepatikšanu. Nav izslēgts, tev vajadzēs ne tikai uzņemties papildu saistības un veikt sev neraksturīgas darbības, bet arī atbildēt par svešām kļūdām. Turklāt, iespējams, nāksies veltīt uzmanību mājokļa jautājumiem, kurus savulaik nav atrisinājušas iepriekšējās paaudzes. No tavas dzīves var pazust kaut kas tāds, ko tu uzskatīji par lielisku izklaidi.

Pastāv iespēja, ka zināmu aizliegumu dēļ tev vairs nebūs pieejama iemīļota brīvā laika nodarbe, tāpēc nāksies pārorientēties un meklēt līdzvērtīgu hobija aizstājēju. Jūlija sākumā tev vajadzēs apvienot savus un citu cilvēku pienākumus. Jūlija vidū būs nepieciešams atjaunot dokumentus, kas attiecas gan uz darbu, gan privāto sfēru. Mēneša beigās nav izslēgti konflikti ar cilvēkiem, ar kuriem tevi saista radošā darbība.

Vislabvēlīgākās dienas: 3., 4., 8., 11., 18. un 22.jūlijs
Dienas, kad jābūt piesardzīgam: 5. un 19.jūlijs

Zivis

Zivīm jūlijā ir gaidāms radošās un lietišķās aktivitātes pieaugums. Liela iespēja, ka, pateicoties pozitīviem notikumiem, tu sajutīsi spēku un iedvesmas pieplūdumu, tāpēc bez grūtībām tiksi galā ar visiem uzdevumiem un pienākumiem gan darbā, gan mājās. Labvēlīgi atrisināsies situācija, kas ilgu laiku lika tev nervozēt. Turklāt tevi gaida patīkams ceļojums. Visticamāk, tu apmeklēsi vietu, kurā varēsi pa īstam atslābināties un atpūsties, kā arī komunicēt ar cilvēkiem, kas tevi ļoti labi saprot.

Jūlija sākumā iespējami strīdi, kuru laikā tu mēģināsi panākt, lai oponenti saprot tavu viedokli. Tiesa, galīgo lēmumu tik un tā pieņems kāds cits. Jūlija vidū tevi gaida pozitīvas emocijas un papildu ienākumi. Mēneša beigās tev nāksies atbildēt par saviem vārdiem vai solījumiem.

Vislabvēlīgākās dienas: 3., 5., 6. un 7.jūlijs
Dienas, kad jābūt piesardzīgam: 1., 8., 15. un 29.jūlijs

Avots: 

aLA

Leave a Comment