Katru nedēļas nogali cepu šokolādes kūku “Šokolādes kārums”: brīnišķīgi garda un viegla, veikalā esošās pat nestāv klāt!

Cepšana:

Izklājiet cepešpannu ar cepamo papīru. Vislabāk ir izmantot garu taisnstūrveida pannu, lai kūku varētu pārgriezt uz pusēm, bet var izmantot arī apaļu pannu. Ielejiet mīklu formā un cepiet iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180°C temperatūrā 25 minūtes. Pārliecinieties, ka kūka nepiedeg.

Krēma pagatavošana:

Kamēr kūka cepas, pagatavojiet krēmu. Izkausējiet šokolādi un pievienojiet to biezam skābajam krējumam. Rūpīgi samaisiet līdz viendabīgai masai. Šokolāde piešķirs krēmam saldumu un bagātīgu garšu, tāpēc neko citu pievienot nevajag.

Kūkas salikšana:

Kad kūka ir nedaudz atdzisusi, sagrieziet to divās daļās. Nogrieziet malas, lai no tām izveidotu drumstalas.

Lasi vēl: Jauna recepte plovam, kas gatavots bez rīsiem un sarkanās gaļas, aizstājot ierastās sastāvdaļas

Vienu kūkas pusi novietojiet uz šķīvja un uzklājiet pusi krēma. Uzlieciet otru kūkas kārtu virsū un pārklājiet to ar atlikušo krēmu. Izmantojiet drumstalas, lai dekorētu kūkas malas.

Pasniegšana:

Šo kūku var pasniegt uzreiz. Nav jāgaida, kamēr šis gardais “Šokolādes kārums” ievilksies, jo tas ir vislabāk baudāms svaigs.

Kūkas ir neticami maigas, līdzīgas mājās gatavotiem braunijiem, un krēms ir ļoti sātīgs.

Šī kūka pazudīs no galda acumirklī. Noteikti pagatavojiet to un dalieties ar šo garšīgo prieku ar saviem mīļajiem!