Kāzu dienā nomirst slavena šova dalībnieka un dziedātāja sieva; Dziedātājam uz rokām palika astoņus mēnešus vecais dēls

Traģēdija notika tieši tajā dienā, kad pārim vajadzēja sarakstīties. Dziedātājam uz rokām palika astoņus mēnešus vecais dēls.

Britu šova X-Faktors zvaigzne Toms Mans savos sociālajos tīklos paziņojis briesmīgus jaunumus: viņa līgava nomira viņu kāzu dienā. Jaunajam māksliniekam palicis pavisam mazais dēlēns, kura dēļ viņš tagad arī dzīvos.

Grupas Stereo Kicks dalībnieks par traģēdiju pastāstīja sava bloga lapā. Kas kļuva par tik negaidītas Nā*es iemeslu – tiek noskaidrots. Tiek ziņots, ka mūziķa līgavai Danielai Hempsonei nebija nekādu problēmu ar veselību, viņa ne par ko nesūdzējās.

Pavisam nesen pāris atgriezās no atvaļinājuma Sardīnijā un drīz viņiem vajadzēja reģistrēt savas attiecības. Neviens nevarēja pat iedomāties, ka svinīgā laulību dienu dziedātājam un viņa ģimenei izvērtīsies par briesmīgu notikumu.

Lasi vēl: Slavena sportiste dalījusies ar sēru vēsti: ”Viņš bija gaišs, jautrs, labsirdīgs, spēcīgs un visu mīlēts cilvēks”

“Nespēju noticēt, ka rakstu šos vārdus, bet mana dārgā Denija – mans labākais draugs, mans viss un vēl vairāk, manas dzīves mīlestība – nomira sestdienas rītā, 18. jūnijā. Tai, kurai vajadzēja kļūt par pašu laimīgāku dienu manā dzīvē, beidzās ar neaptveramām bēdām.”

Toms Mans par savu zaudējumu spēja publiski paziņot tikai pirmdienas vakarā, 21. jūnijā. Mūziķis piebilda, ka viņš tā arī nevarēja aiziet līdz altārim, izteikt pašus lolotākos vārdus un nodejot pirmo deju, kuru tik ilgi ir mēģinājuši. Kā beznosacījuma un bezgalīgas mīlestības zīmi pret Danielu Toms apsolīja uz visiem laikiem valkāt saderināšanās gredzenu.

Turpini lasīt tālāk

COMMENTS

Leave a Comment