Slavena sportiste dalījusies ar sēru vēsti: ”Viņš bija gaišs, jautrs, labsirdīgs, spēcīgs un visu mīlēts cilvēks”

Natālija Ragozina dalījusies ar traģ**kiem jaunumiem – 16. jūnijā noMir*s viņas tēvs. Jurijs Antonovičs nomira 75 gadu vecumā. Sporta zvaigzne smagi pārdzīvo sev tuvā cilvēka zaudēšanu.

Par savu personīgo traģēdiju Natālija Ragozina paziņoja sociālajos tīklos. “Viņš bija gaišs, jautrs, labsirdīgs, spēcīgs un visu mīlēts cilvēks. Tēt, es tevi vienmēr atcerēšos un mīlēšu! Mums visiem tevis ļoti pietrūks!” – rakstīja Ragozina.

Savu ierakstu sporta zvaigzne pavadīja ar foto arhīva kadriem, kuros Jurijs Antonovičs iemūžināts ģimenes lokā. Natālija bija ļoti tuva ar saviem vecākiem un smagi pārdzīvo zaudējumu. Sportiste jo īpaši novērtē tēva palīdzību viņas dēla audzināšanā. Ar vīru Mihailu Ragozina viņa izšķīrās drīz vien pēc pirmdzimtā nākšanas pasaulē.

“Ja nebūtu tēva, tad es nezinu kā būtu tikusi galā ar Vaņu. Es tēvu ļoti mīlēju. Viņš bija cienījams cilvēks, ar raksturu. Reti kurš no maniem draugiem tik daudzus gadus dzīvo ar vecākiem, bet tētis ar mani dzīvoja kopā – un es esmu viņam ļoti pateicīga”, – stāstīja zvaigzne sarunā ar Borisu Korčevņikovu.

Наталья Рагозина

Lasi vēl: 85 gadu vecumā mūžībā devies izcilais teātra un kino aktieris: ”Viņam bija smagi”

Draugi un fani izsaka Natālijai savu līdzjūtību. “Cik žēl. Īsts vīrietis. Ļoti žēl. Līdzjūtības”, – rakstīja čempiones bijušais vīrs Sergejs Žorins. Dima Bilans, Tatjana Bruhunova, Olga Orlova, Jekaterina Guseva un citas zināmas personas steidzās atbalstīt zvaigzni. “Natašenka, lai tētis paliek gaišā piemiņā. Debesu Valstību viņam”’, – komentēja tenisiste Jeļena Vesņina.

Pagaidām nav zināms par Jurija Antonoviča Nā*es iemeslu. Bet 2019. gadā Natālija stāstīja, ka tēvs ir pārdzīvojis mikroinsultu. Fani lūdz čempionei sevi saudzēt, jo pašlaik viņa ir savas grūtniecības pēdējos mēnešos. Sporta zvaigzne ir sava otrā bērna gaidībās.

COMMENTS

Leave a Comment